Nieuw album Layo & Bushwacka!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Layo: "Onze warmste productie ooit"


Layo & Bushwacka! hebben de productie van hun nieuwe album Feels Closer afgerond. De opnamen vonden plaats in Londen, Rio de Janeiro en New York. Vandaar dat het geluid op het album nogal divers is geworden. Over een paar maanden ligt de opvolger van Night Works, bekend van de clubhit 'Love Story', in de winkel.

"Het is waarschijnlijk de warmste sound die we ooit hebben geproduceerd", zegt Layo Paskin vanuit zijn studio in Londen. Maar dat komt ook door de inbreng van de fantastische zangers die aan het album meewerkten." Naast de bekende techhouse-sound van Layo & Bushwacka! kunnen we rekenen op een laidback album, dat wordt uitgebracht op het eigen label van het duo: Olmeto Records. Dus niet op major XL, waar het vorige album werd ondergebracht. Over het hoe en waarom wil Layo niets kwijt.

Tracklisting:
Feels Closer LP - Layo & Bushwacka
01. Life2Live (featuring Green Velvet)
02. Feels Closer (featuring Mino Cinelu)
03. Ride The Train
04. Me and You (featuring Tim Hutton)
05. Smith Street
06. Sunshine In Ipanema (featuring Rogerio Flausino)
07. Dr. Teeth
08. Isn't This A Lovely Day (featuring Ella Fitzgerald and Louis Armstrong)
09. We've Been Here Before
10. Hang Tough
11. Saudade (featuring Jessy Mornar)
12. K


De eerste single - volgens Layo een echte clubkraker: 'Life2Live' (met de lyrics van niemand minder dan Green Velvet) ligt eind januari in de winkel. De remixes komen van Loco Dice, Jesse Rose and Green Velvet. Om de release van het album een beetje te hypen komen er binnen afzienbare tijd drie gelimiteerde single releases uit, met tracks van het album en ander exclusief materiaal.

Layo & Bushwacka!
Interview Layo & Bushwacka!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws