Welcome to the Future introduceert 'Gang of 4'

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Amsterdamse dance-bands verenigen zich


De hoofdstad is een nieuw 'dance-conglomeraat' rijker. De 'Gang of 4' is een samenwerkingsverband tussen de dj's, producers en muzikanten van vier Amsterdamse bands: Handel, Le Clic, EC Groove Society en Quazar. Zij maken zich, na een hectisch zomerseizoen, klaar voor een gezamenlijke tournee. En daar blijft het niet bij. De vier bands zullen ook de handen ineenslaan bij het produceren en remixen van elkaars werk.

Aanstaande vrijdag zullen verschillende dj's van de vier bands de eerste nieuwe geluiden van deze opmerkelijke samenwerking laten horen in Studio 80 aan het Amsterdamse Rembrandtplein. Voorafgaand aan het feest, dat om 23:00 begint, zal Gert van Veen in de twee uur durende Welcome to the Future-radioshow de dj's en muzikanten van deze Amsterdamse 'Gang of 4' interviewen en nieuwe tracks laten horen uit de koker van de verschillende bands.



Eric de Man deed het v/d zomer ook al met een R'damse dj


Lil' D

Wat en wie kun je verwachten?
-Li'l D: het geheime wapen van de Quazar liveband, en een dj met een diepe minimal techno-sound.
-Aron Friedman van Le Clic begon zijn dj-carriere in de minimal-scene, maar heeft zich ontpopt tot een allround dj met een groovy Chicago house-sound.
-Eric de Man is al jaren resident van de Welcome to the Future parties. Zijn sound omvat de hele geschiedenis van de dance: van house en techno tot electro-punk.
-Julien en Noah zijn met hun groep Le Clic bezig aan een bijzonder succesvolle tour langs de Nederlandse podia, maar op deze Welcome to the Future zullen ze optreden als duo en in een 30-minuten jam een voorproefje geven van gloednieuw repertoire.

Programma:
21:00 - 23:00 Welcome to the future radioshow
23:00 - 24:00 Li'l D
24:00 - 00:30 Noah & Julien (Le Clic)
00:30 - 01:30 Aron Friedman
01:30 - 02:30 Eric de Man
02:30 - end Back to Back mayhem

Studio 80
Welcome to the Future

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws