Love2party @ Soulbeach part III

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Save the best dance for last


Zoals gebruikelijk organiseren we drie feesten per zomerseizoen bij Soul Beach op het strand van 's Gravenzande. Aanstaande Zondag, 28 augustus, is het alweer tijd voor de laatste aflevering. We gaan er een topdag van maken, daar zorgt de line-up al voor. De weersverwachtingen voor komende zondag zijn nog niet spectaculair, maar weer of geen weer: het gaat absoluut door! Want binnen in Soulbeach kun je ook een geweldig feestje bouwen.

De Timetable
Alsof we nog niet genoeg dj's hadden staan voor de laatste editie, hebben wij er nog eentje toegevoegd. Niemand minder dan Warren Fellow heeft toegezegd om deze editie in stijl af te sluiten. Daar we deze keer zoveel dj's hebben geboekt, geven we jullie vandaag alvast de timetable voor komende zondag door, zodat je favorieten niet hoeft te missen.

15.00 - 16.30 Swan
16.30 - 18.30 Denniz vs Chris Rox vs Sandeep
18.30 - 20.00 Laidback Luke
20.00 - 22.00 Edwin Bazen vs 2 O'Clock Ron vs Armand
22.00 - 23.30 Miss Monica
23.30 - 01.00 Warren Fellow vs Sandeep



We beginnen wederom weer rond een uurtje of drie 's middags en gaan door tot middernacht. Tot vijf uur kan je bij Soulbeach eten van de uitgebreide menukaart. Na dat tijdstip wordt er gebruik gemaakt van een ingekorte kaart. De toegang is natuurlijk weer gratis!

Love2party @ Soulbeach
Zondag 28 Augustus
Soulbeach, 's Gravenzande
15.00 - 00.00
Dj's: Laidback Luke, Miss Monica, Edwin Bazen, 2 O'Clock Ron, Armand, Warren Fellow, Sandeep, Denniz, Chris Rox & Swan
Toegang = GRATIS!!

Soulbeach wordt Elements Beach


Een nieuwe naam op de grens van land en zee. Begin dit jaar kochten Martijn en Evita de strandclub Soul Beach in 's-Gravenzande van zijn vorige eigenaar. De locatie was er, zelfs het weer was er, maar een eigen identiteit ontbrak nog. Martijn en Evita wilden iets van zichzelf, iets dat hen en de mensen die hier komen tot de verbeelding zou spreken. Elementen als Zon, Zee en Strand en Day, Dinner en Dance, vormen samen het nieuwe Elements Beach. De nr 1 strandclub op het puntje van Nederland en op een steenworp afstand van Rotterdam en Den Haag.



Routebeschrijving!!!
Veel mensen hebben vorig jaar goed moeten zoeken. Bekijk daarom even goed onderstaande routebeschrijving indien je nog nooit bij Soul bent geweest. Rijd dus NIET de eerste afslag naar 's Gravenzande in, maar rij even door over de dijk. Aan het einde van deze dijk, op een T-splitsing kun je dan links naar Hoek van Holland (en rechts wederom naar 's Gravenzande), maar volg hierbij het weggetje rechtdoor, na zo'n 300 meter kun je je auto parkeren.

Love2party @ Soulbeach Part I
Love2party @ Soulbeach Part II

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws