Love2Party & GLAMCULT zoeken stagiair

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Razende reporter gezocht!



Verslaggever Liedewij Loorbach in gesprek met DJ Deep

Sinds deze zomer werkt website Love2Party intensief samen met lifestyle en muziekblad GLAMCULT. Doel van de samenwerking is om de naast de digitale lezer, ook via print onze doelgroep te bereiken. Wij zoeken een fulltime stagiair, afkomstig van de Hogeschool voor de Journalistiek, die zowel bij GLAMCULT als bij Love2Party aan de slag gaat.

Love2Party en GLAMCULT zijn op zoek naar iemand met muziek als passie. Een redacteur die speurt naar nieuws uit de dance- en entertainmenthoek en daarvoor sites afstruint - op het werk en thuis, door de week en in het weekend, dag en nacht. Iemand die in staat is nieuws te genereren en interviews af te nemen, zowel met grote dj-sterren als minder bekende bands.

Uiteraard ben je op de hoogte van de Nederlandse pop-, dance- en hiphopwereld en de daarin bestaande verhoudingen. Ook ben je in staat om kort maar krachtige nieuwsberichten te schrijven. Wij bieden je vijf dagen per week een eigen bureau en pc aan, kansen om met de bekende dj's te spreken en een prima stagevergoeding.

Voel je jezelf aangesproken? Voldoe je aan dit profiel? Stuur een sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en een artikel waar je trots op bent naar Marcel


GLAMCULT
Love2Party

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws