Bootleg DJ Cafe DJ Contest 2005

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Grijp je kans tijdens de Bootleg DJ Contest 2005


In samenwerking met de Zuidhollandse Popunie organiseert het Rotterdamse Bootleg DJ Cafe op woensdagavond de Bootleg DJ Contest 2005. Er wordt iedere woensdag gestreden om de week-, maand-, en uiteindelijk de jaartitel. Ook jij kan nog meedoen. Stuur daarom snel je demo op!

Iedere avond heeft 3 deelnemers, waaruit 1 winnaar te voorschijn komt. Iedere laatste week van de maand strijden deze winnaars om de maandtitel. Aan het eind van de cyclus, in september 2005, zullen alle maandwinnaars aangevuld met de 2 publiekslievelingen strijden om de titel Bootleg DJ Contest 2005 Champion.

Het publiek heeft ook een stem. De twee publiekslievelingen van de hele cyclus zien we naast de maandwinnaars terug in de finales. In totaal zullen er 138 deelnemers mee doen. Iedere deelnemer krijgt enkele goodies plus een DJ-pas van Basic Beat waar ze 10% korting mee krijgen in de recordstore. Iedere maandwinnaar krijgt een platenbon twv 50,- Euro te besteden bij Clone Recordstore. Tevens wordt een mix van de maandwinnaar op Fresh FM uitgezonden. Juryleden letten op originaliteit, platenkeuze, presentatie en mixtechniek. Presentatie is in handen van Seutek.

De DJ contests vinden plaats tot en met september en er is nog genoeg ruimte voor nieuwe deelnemers. Ben jij die slaapkamer DJ die al tijden op zoek is naar een eerste kans? Of draai je al een tijdje mee maar lukt het je maar niet om 'er tussen' te komen? Trek dan je stoute schoenen aan en stuur je demo in voor de Bootleg DJ Contest. Geinteresseerden kunnen hun demo sturen naar onderstaand adres.

Bootleg DJ Cafe
Mauritsweg 33
3012JT Rotterdam


Bootleg DJ Cafe
Popunie

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws