Da Circle Of Sole verhuist naar Club Waas

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Broken beats op Westelijk Handelsterrein


Da Circle Of Sole en Club Waas hebben vanmiddag officieel aan Love2party bekendgemaakt dat ze tot een overeenkomst gekomen zijn. De populaire broken beat party's verhuizen van De Unie aan de Mauritsweg naar het Westelijk Handelsterrein.

Egberth Thomas: "De Unie was eigenlijk wel een goede plek maar er zaten wat haken en ogen aan m.b.t. geluidsoverlast. Omwonenden kwamen klagen en bij de laatste Circle hoorden we van bezoekers dat het te merken was dat we ons in moesten houden qua volume".

Een enthousiaste Andre Dadi (programmeur Club Waas):"We zijn erg blij dat Egberth en Humberto hierheen komen. De eerste drie zaterdagen staan al vast; 26 maart, 30 april en 28 mei. Inderdaad, elke laatste zaterdag van de maand".

Da Circle Of Sole is van plan om hun clubavond die moet dienen als stimulans voor vernieuwing in dans, muziek en kunst in haar huidige vorm voort te zetten. Er zal net als in De Unie met diverse kunstenaars en dansers gewerkt worden. Ook willen ze de komende maanden enkele grote buitenlandse namen boeken, maar daar is binnenkort meer over bekend.


LINKS
Da Circle of Sole
Club Waas
10 vragen aan Da Circle Of Sole

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws