Nog 1 keer MC Marxman

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

MC Marxman geeft afscheidsfeestje


Donderdag 23 december zal het in de Powerzone Amsterdam de laatste keer zijn dat MC Marxman officieel zijn stem laat horen (Volgende week vrijdag is hij tevens nog een keer te horen, tijdens Motion). Dit evenement is een Tribute, een Celebration en een Testimonial voor de 20 jaar in het vak zittende, de in Engeland geboren en door Nederland geadopteerde, meervoudig onderscheiden Master of Ceremonies, MC Marxman. Oftewel de stem van de Nederlandse Partyscene.

Kevin Lawlor (MC Marxman) was o.a. 10 jaar Master of Ceremony op het hoofdpodium bij Dance Valley, op het moment dat Chemistry live op 3FM ging en al jaren de vaste Mc van Michel de Heij. Daarnaast was hij tevens 6 jaar verantwoordelijk voor de programmering van alle UDC-feesten.

Ter opluistering van zijn testimonial zal een mega line up van de beste Nederlandse DJ's/Producers verdeeld over twee area's te zien zijn, die allemaal hun tribute aan MC Marxman zullen geven. Voor slechts 10 euro zie je onder andere Michel de Heij, Johan Gielen, Marco V, Paul Jay, en Lucien Foort. Tussendoor zullen top promoters, agents en andere iconen uit de dance industry hun eigen smaak ten gehore brengen in de 2e area. De mensen achter ID&T, Dance Valley, Club Risk, FFWD, Extrema, Chemistry, Silly Symphonies en meer. Uiteraard wordt het spektakel ondersteund door zo'n tiental MC's, zoals bijvoorbeeld Stretch, Miss Bunty en Nova.

MC Marxman

De gehele avond zal op film worden vastgelegd voor de exclusieve Testimonial DVD. Hierop zal onder andere een speciale soundtrack te horen zijn, exclusieve DJ interviews en vele speciale features.

"Expect the very best, from the very best, in celebration for the vocal generation next."

Donderdag 23 december, 21:00 - 04:00 uur, The Powerzone Amsterdam.
Damage: 10,- (excl fee)
Testmonial