Line-up Snowbombing bekend

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Feesten in de sneeuw met o.a. Dave Clarke, Jazzanova en Aphex Twin


Van 4 t/m 10 april 2005 is Mayrhofen (Oostenrijk) gastheer van de zesde Snowbombing-editie, het grootste snow- en music event van Europa. In de categorie: 'Je hebt soms van die evenementen waar je echt bij moet zijn', is dit er een van! Een week lang de beste muziek in een fantastisch skigebied met funpark en wedstrijden.

Internationale top line-up

Van de muziek is van 's morgens vroeg tot 's avonds laat te genieten op 2 buitenpodia en in twee clubs. Totaal zijn er meer dan 3000 Snowbombers die deelnemen en ook dit jaar is er weer een zeer kwalitatieve line up, momenteel zijn o.a. de volgende acts geboekt: Freestylers, Mylo (live), Cuban Brothers, Dj Yoda, Dave Clarke, Norman Jay, Jazzanova, Aphex Twin, Plump Dj's. Darren Jay, Glimmer Twins, Krafty Kuts, Norman Jay, Mr. Thing, First Rate, Total Science, Aspects, Mickey Finn, DJ Touche, Radioslave, Aphrodite en Lee Combs

Nederland Presenteert:
Ook Nederland heeft zijn inbreng: Hitmeister D., Mr Wix, Herr Arter and Terry Toner en Monkey Cat zullen onder andere draaien op de avonden gehost door Floorfillers en Electronation. Daarnaast zal er ook een zeer speciale avond worden georganiseerd vanuit het Lucky People Center. De optredens van de Snowbombing Crew zijn zeker te volgen op 3 FM die de hele week aanwezig zal zijn voor het maken van opnames en sfeerverslagen.

Wedstrijden
Om 's werelds beste riders en freestyle skiers aan te trekken wordt de wedstrijd beter dan ooit. Met de Slope Style competitie (in het onlangs als best gekozen Burton funpark. Gekozen uit 20 parken verdeeld over Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk) die bestaat uit Rails, Kickers, Hips en Table tops. 40 internationale toppers zullen strijden om euro 15.000 prijzengeld. Uiteraard begeleid door de beats van de beste DJ's. Snowbombers kunnen ter plaatse inschrijven voor deze competitie.

Organisatie
Snowbombing wordt al voor de zesde keer georganiseerd. Dit jaar voor het eerst met een Nederlandse partner, Believers o.a. bekend van de FFWD Dance Parade en Diesel-U-Music in het Olympisch Stadion.

Voor boekingen en meer informatie ga je naar Snowbombing

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws