Wahnsinn vs ClubJunx

Partyscene Redactie | 3 november 2011
headlines

Wahnsinn vs ClubJunx vindt plaats op 4 november in de Utrechtse club Monza.

De twee uit Utrecht afkomstige organisaties slaan wederom de klauwen ineen om een feest neer te zetten. Club Junx, bekend om haar populaire partijen zonder bullshit in Utrecht, Groningen en Rotterdam, nam eind augustus het prille Wahnsinn op sleeptouw wat resulteerde in een ongeoorloofde muzikale bende waar een volle zaal met feestgangers door bleef dansen en zweten totdat de laatste beats de menigte naar huis stuurden om daar door te feesten.

hector moralez

Vrijdag 4 november strijken de organisaties wederom neer in Club Poema, te Utrecht, alwaar zij de uit Californië afkomstige Hector Moralez (bekend van Fries & Bridges) langs laten komen om zijn soulvolle house muziek voor het eerst in Utrecht ten gehore brengen. Hector Moralez begon in 1995 met plaatjes leggen en gedurende deze tijd heeft hij een sound ontwikkeld die vol zit met invloeden uit de jazz, latin, hiphop en soul, en zijn eigenzinnige solide dikke beats en groovende basslines.

Het Roemeense NTFO die de live act van deze doldwaze nacht zouden verzorgen, zijn vanwege persoonlijke omstandigheden verplaatst naar de Wahnsinn editie van zaterdag 7 januari in Poema. In hun plaats zullen de Slapfunk boys Randy Delmore & Aurelio Iuliano een drie uur durende afsluitset verzorgen. Hosts van de Wouter S. en Beaumont Livingstone (a.k.a MC Roga) zijn natuurlijk ook van de partij. Dit feest begint met uitzondering op de regel om 00:00 en eindigt om 07:00. Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Check ook www.clubmonza.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws