Le Big Bob

Partyscene Redactie | 28 oktober 2011
headlines

mason le big bobMason is terug op gewicht met de release van hun nieuwste single "Le Big Bob" op hun eigen Animal Language label, aangevuld met een zeer calorie-rijke video... Hun bezoek aan een Braziliaanse fast food keten vormde de inspiratie voor deze vettige release om je vingers bij af te likken.

Na de hele zomer getourd te hebben in binnen- en buitenland met hun nieuwe live show, kwam het duo uitgehongerd terug in hun Amsterdamse studio. Tijd om de analoge synths eens goed af te stoffen,  drum computers op temperatuur te brengen en er vervolgens een dik deeg uit te kneden. Twee uurtjes bakken op 175 graden later en het resultaat is een track zo vet dat de smurrie ervan uit je speakers loopt.

Mason heeft een arsenaal verfijnde sous-chefs aangetrokken om de bijgerechten te verzorgen.

In Flagranti gebruikt vergelijkbare ingrediënten, maar ze voegen hun chunky sausje toe, wat het geheel een zachtere en wellicht subtielere smaak geeft.

Disco of Doom's remix heeft meer calorieën dan een liter Kia Ora. De Londense blog housers gooien de meest organische producten weg en verwisselen ze met de wat zwaardere toevoegingen - een nachtelijke snack zogezegd.

UK en Ministry Of Sound resident Luke Waker experimenteert verder met de gegeven ingrediënten, en gebruikt wat old school break invloeden met een snufje tech house. Smaakvol!

Bij de koffie hoort natuurlijk ook de inmiddels welbekende "Refurb", de traditionele Animal Language herinterpretatie. Dit keer krijgt de release een geheel nieuwe Mississippi Delta make-over. 

De ideale visuele ondersteuning hierbij wordt heet geserveerd door het Amsterdamse duo Daan Oskam & Frenkel Schönfeld.

Mason - Le Big Bob

incl. Refurb & remixes door In Flagranti,  Disco Of Doom en Luke Walker

Release: Animal Language - 18 November 2011

Support door oa:  Basement Jaxx, Aeroplane, Sander Kleinenberg, Boris Dlugosh, Claude VonStroke, Joachim Garraud

http://www.musicofmason.com
http://www.soundcloud.com/musicofmason
http://www.facebook.com/musicofmason

http://www.twitter.com/musicofmason


Tijd om hem te bekijken én beluisteren:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws