Fedde le Grand @ ADE

Partyscene Redactie | 14 oktober 2011
headlines

Hij is er weer! Dit jaar is de hoofdstad weer host van een van de beste conferenties op het gebied van dansmuziek, het Amsterdam Dance Event. Fedde le Grand neemt dit keer op vrijdag de Escape over met zijn ADE Takeover party, zoals alleen hij dat kan.
fedde ade take over tour
Le Grand is speciaal voor het ADE een samenwerking aangegaan met Ministry of Sound, het bekendste clubmerk ter wereld. En dat is niet zo gek. Met VIER nummer 1 hits op Beatport dit jaar, plus de vele optredens die overal als explosief, opwekkend en indrukwekkend worden ontvangen, is het nu tijd voor de enige echte Takeover op Nederlandse bodem, dit keer met een Engels tintje.

Op vrijdag 21 oktober zal Fedde zijn kunsten vertonen voor duizenden fans en volgers, inclusief de prominenten van de elektronische dansmuziek. Takeover zou geen Takeover heten als Fedde de line up niet zelf had samengesteld. Met Deniz Koyu, Sultan & Ned Shepard, Peter Horrevorts, Johnstar, Michael Woods en de stem van Sensation, MC Gee, wordt de Takeover party echt compleet.

De kaartverkoop is al van start gegaan en de kaarten voor Fedde le Grand ADE Takeover: Presented by Ministry of Sound gaan hard. Dus als je er op tijd bij wilt zijn, haal je kaarten via www.exclusiveproductions.com. Een kaartje kost € 17,50.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws