Hed Kandi Groningen

Partyscene Redactie | 13 oktober 2011
headlines

Hed Kandi debuteert op 2 december in Groningen in Der Aa-kerk.

Op vrijdag 2 december maakt ´the world´s most glamorous Music brand´ haar debuut in hartje Groningen en op een wel héél bijzondere locatie: Der Aa-kerk. Met jaarlijks 1500 events op alle hotspots van de wereld,van Dubai tot Berlijn en van Las Vegas tot St.Tropez, wordt Groningen eindelijk aan de indrukwekkende internationale agenda toegevoegd. Hed Kandi brengt deze avond van 18.00 – 01.00 niet alleen de allerbeste funky house maar ook prachtige decoratie, live artiesten en uniek entertainment, resulterend in een uitgelaten Ibiza sfeer.

hed kandi groningen

Headline resident Andy Norman presenteert elke week de Hed Kandi Radio Show op het fameuze Ministry of Sound Radio. Hij heeft bewezen een ware globetrotter te zijn en gaf exclusieve clubs in Australia, Japan, Rusland en VS a delicious taste of Kandi. Steven Quarre is de enige officiële Nederlandse resident van het wereldmerk Hed Kandi en kan natuurlijk niet ontbreken. Gronings paradepaardje Sebastian Davidson is ook bij dit Hed Kandi debuut in het hoge noorden. De arm-lifting beats van de Hed Kandi residents worden door MC Choral ondersteund met angelic vocals. Tel daarbij de funky solo´s van Ace on Sax, de entertainmentacts van de Hed Kandi angels en de aankleding van een middeleeuws kerkgebouw in Kandi style op en je verkeert gegarandeerd in hogere sferen.

Kandi Heaven vindt plaats op 2 december in Der Aa-kerk te Groningen van 18.00 tot 01.00. Er zijn delicious bites & Grand Marnier sunset cocktails te verkrijgen. De First 200 tickets zijn nu verkrijgbaar tegen het earlybird tarief van €12,50 ex fee. Reguliere kaarten zijn €15,00 ex fee (indien nog beschikbaar aan de deur €20,00 ex fee) en verkrijgbaar via de site van het event.

Voor meer info zie je www.hedkandi.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws