40UP - Let’s dance again!

Partyscene Redactie | 5 oktober 2011
headlines

Is uitgaan voor jou tegenwoordig een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek geworden? En heb je een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de zwier ging? Je weet niet waar dat nu kan met leeftijdsgenoten?
40 up harry de winter patronaat
Kom dan zaterdag 8 oktober naar Harry de Winter's 40 UP, waar 40-ers dansen/swingen op goede muziek! Een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten die zich weer even veilig thuis voelen en als vanouds een avondje uit hun dak gaan.

Inmiddels zijn de feesten in de Melkweg in Amsterdam binnen één week uitverkocht en is 40UP ook regelmatig te vinden in vele grote steden van Nederland. En na twee zeer geslaagde edities op 9 april en 25 juni is 40UP op zaterdag 8 oktober voor de derde maal in Haarlem!

Op deze Haarlemse editie zorgen Harry de Winter en Alex van Oostrom met muziek uit de jaren ’50, ’60, ’70, ’80 en ‘90 voor een super avond. De muziekkeuze op deze avond is dus zeer uiteenlopend te noemen: van Beatles en Rolling Stones en van Anastacia en Madonna afgewisseld tot hits van nu. Alleen de echte complete nummers komen voorbij, in plaats van remixes of flarden van hitjes. Ondersteund door videoclips op grote schermen, een prachtig decor, top entertainment en de allerbeste muziek is 40UP de ultieme dansavond om die goede oude tijd met leeftijdgenoten te herbeleven.

En voor de echte die-hards: voor 40 UP treedt 8 oktober de oudste hippie band van Nederland, CCC Inc. op! Met Doe Maar's Ernst Jansz natuurlìjk in de gelederen. Tevens viert deze avond die andere Doemaarder van deze band Joost Belinfante zijn 65ste verjaardag en daarbij kunnen zijn muzikale vrienden natuurlijk niet ontbreken. Zij gaan voor memorabele momenten zorgen, verwacht veel Doe Maar nummers! Bezoekers van dit optreden mogen gratis doordansen bij 40 UP.

Kom vast in de stemming met deze beelden!

Zaterdag 8 oktober 2011
Patronaat, Dommelsch Zaal
Prijs: 12,50
Tijd: 22.30 u – 03.00 
Leeftijd: 21+
Meer informatie op www.40up.nl
Kaarten via http://patronaat.nl/tickets/8-10-2011/40-up
Bezoekers van CCC inc mogen gratis blijven na het concert: http://patronaat.nl/8-10-2011/ccc-inc.-ft.-ernst-jansz,-joost-belinfante

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws