Artento Solo

Partyscene Redactie | 30 september 2011
headlines

artento divini escape studioDe gezellige, succesvolle en met uitstekende recensies overladen eerste editie van Artento Divini Invites van 1 april jl. krijgt een vervolg. DJ/producer Artento Divini zal op vrijdag 30 september as. een tweede editie organiseren, wederom in de Escape Studio te Amsterdam, ditmaal onder de veelzeggende naam Artento Divini Solo. Want waar Artento Divini het op 1 april nog met de ondersteuning van DJ collega’s deed, zal deze sympathieke artiest tijdens de editie van 30 september vijf uur lang solo aan het werk te zien zijn.

Artento Divini’s DJ sets van vier uur en langer zijn ondertussen voor de trance minnende clubbers vooral een begrip in landen als Polen en Tsjechië. Tijdens Artento Divini’s Oost-Europese residenties, zoals zijn vaste avond in de bekende Club 139 in Polen, draait Artento zelden korter dan vier uur. “Een uurtje of anderhalf uur draaien is eigenlijk voor wat ik wil neerzetten nooit voldoende. Het liefst draai ik langere sets om zodoende m’n hele muzikale ei te kunnen leggen. De vraag van mijn Nederlandse aanhang waarom ik nooit dergelijke lange sets in Nederland doe, zette me aan het denken. Waarom eigenlijk ook niet? Artento Divini Solo wordt voor mij persoonlijk een vijf uur durend hoogtepunt!”, aldus Artento Divini.

escape studio amsterdam

De Escape Studio op het Rembrandtplein in Amsterdam zal het toneel worden van de vijf uur durende aaneenschakeling van pompende Artento Divini beats, waarin een groot deel van zijn imposante discografie voorbij zal razen. In oktober zullen Polen en Tsjechië eveneens getrakteerd worden op een Artento Divini Solo. Op zaterdag 22 oktober zal Club 139 het decor vormen van Artento in optima forma en een kleine week later, op vrijdag 28 oktober, zal de Tsjechische club Fabric deze energieke Utrechter verwelkomen voor een ruim vier uur durende muzikale Artento Divini reis.

Algemene info:

Naam evenement: Artento Divini Solo

Locatie: Escape Studio, Amsterdam (ingang achterkant, Amstel zijde, ter hoogte van Amstel 70)

Voorverkoop: 10,- euro

Aan de deur: 15,- euro

Kaarten kunnen besteld worden door een mailtje te sturen naar hcp@artentodivini.com

www.artentodivini.com     

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws