DJ Mag Top 100

Partyscene Redactie | 29 september 2011
headlines

Radio 538 presents DJ Mag Top 100 Awards op donderdag 20 oktober.

Voor de eerste keer in de geschiedenis is de bekendmaking van de winnaar van de “Top 100 DJs Award” in Nederland. Radio 538 is exclusief radiopartner van deze DJ Mag Top 100 award-uitreiking die plaatsvindt op donderdag 20 oktober in de Passengers Terminal in Amsterdam. 538 Dance Department DJ Dennis Ruyer is ter plaatse en doet tussen 22.00 en 00.00 uur live verslag van de bekendmaking van de nieuwe “Beste DJ van de Wereld.”

winnaar vorig jaar

538 Dance Department DJ Dennis Ruyer: “Het radiostation heeft een langdurige verhouding met het begrip ‘nummer 1′ en slaat nu de handen ineen met de nummer 1 DJ lijst van de wereld! Dit vieren we tijdens het Amsterdam Dance Event met de beste DJ’s op Radio 538!”

De onthulling van de nieuwe nummer één DJ van de wereld belooft een unieke avond te worden, met alleen de allergrootste DJ’s van de wereld in de schijnwerpers. Onder meer Armin van Buuren, Fedde Le Grand en Markus Schulz komen draaien op het speciale feest. Dance liefhebbers kunnen hierbij aanwezig zijn. Tickets zijn vanaf nu te koop via www.top100djs.com/tickets en vanaf 15 oktober te winnen bij Radio 538.

De winnaar van de verkiezing is verkozen via een publieke poll op de top 100 DJ’s-website. De poll is inmiddels gesloten. Kiezers kregen de kans om op hun favoriete vijf DJ’s te stemmen. Tijdens de poll van 2010 werd bijna een half miljoen stemmen uitgebracht, afkomstig uit meer dan 167 landen. De verkiezing is daarmee verreweg de populairste DJ-poll ter wereld. Vorig jaar werd Radio 538 jock Armin van Buuren voor het vierde jaar op rij verkozen tot “Beste DJ van de Wereld.”

Meer informatie: www.radio538.nl en www.djmag.com/top100.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws