Fluid

Partyscene Redactie | 29 september 2011
headlines

Speciale editie van Fluid op 8 oktober, om 40 jaar Effenaar en 25 jaar Lady Aïda te vieren.

lady aidaIn het kader van 40 jaar Effenaar kijkt de club uit Eindhoven met veel liefde terug op de belangrijkste dance cyclus uit de Effenaar historie. Fluid was van 8 oktober 1994 tot november 2004 de ruggegraat van de Effenaar danceprogrammering, met veel bekende gast dj’s. Maar Fluid draaide natuurlijk ook om host Lady Aïda . Zij staat in 2011 maar liefst 25 jaar achter ‘the wheels of steel’. Ze sloot haar jubileumtour onlangs op spectaculaire wijze af op Lowlands, maar wil vanavond speciaal voor 40 jaar Effenaar erg graag nog een toegift geven in haar eigen stad.

Voor deze speciale Fluid nodigt Lady Aida het Rotterdamse technoduo Duplex uit voor een fijne live-set! De Effenaar is blij dat Chris Callahan en John Matze deze avond komen opluisteren met een uur vol warme Detroit techno en electro. Duplex kan met recht worden gerekend tot de meest invloedrijke electro en technopioniers die ons landje rijk is. Met releases op labels als Clone, Klakson en Frantic Flowers. De sound van de heren is uniek en karakteristiek te noemen. Ze mengen italo, hip-hop, dub-techno, detroit techno en electro tot een mooi samenhangend geheel.

De kleine zaal is het domein van Breek. Drum n Bass met: Jade (Eatbrain, Citrus) + Chris.SU (Subtitles, Commercial Suicide) + Jake Handz + Nymfo (Commercial Suicide, Breek) + Proxima (Shogun Audio, Breek). Kaarten kosten 7,50 euro voor beide zalen.

Check ook www.effenaar.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws