Woodstock 69 en Click present Dubfire

Partyscene Redactie | 16 september 2011
headlines

dubfireWoodstock en CLICK houden van elkaar. Na wederom een opvolgend succesvol strandseizoen daarom niet voor niets de officiële afsluiter van het strandseizoen 2011 van strandclub Woodstock 69 samen met CLICK. Op zondag 18 september wordt de strandclub tot aan de laatste splinter afgebroken met behulp vanuit de Verenigde Staten 4 uur lang Dubfire achter de decks, uit de U.K. Audiofly en van Hollandse bodem Stefano Richetta en Daan Donk.

Op het strand komt voor dit knalfeest vanuit de U.S. Ali Shirazinia over. Als onderdeel van het elektronische wonderduo Deep Dish veroverde hij samen met Sharam in de jaren 90 letterlijk de wereld met hun gelikte progressive. Sinds 1996 staat Shirazinia als Dubfire op eigen benen en reist daarmee met groot succes de wereld over als dj/producer/remixer. Dubfire staat op eenzame hoogte met de groten der aarde als Sven Väth, Richie Hawtin, Marco Carola en Loco Dice en doet alleen de internationaal beste clubs en meest toonaangevende festivals aan met zijn gepolijst donkere en grensoverschrijdende technogeluid. Om het strandseizoen 2011 spectaculair af te sluiten laten Woodstock 69 en CLICK Dubfire 4 uur lang ongestoord zijn ding doen.

Het Britse duo Audiofly weet hoe je een lekker strandfeest neer hoort te zetten. Jaarlijks verzorgen ze tijdens de Miami Winter Music Conference aldaar met Flying Circus op Nikki Beach een van de belangrijkste openingsfeesten op de kalender met artiesten als Matthias Tanzman, Wally Lopez en Darren Emmerson. Luca Saporito en Anthony Middleton rocken onder de naam Audiofly met melodieuze techhouse, warm, sexy en krachtig. Audiofly heeft als belangrijkste label het Berlijnse Get Physical en reizen via en met die stal de met name warme delen van de wereld over voor hete strandfeesten en evenementen. Dit sluitfeest wordt compleet gemaakt met CLICK organisator en dj Stefano Richetta en Woodstock 69 resident Daan Donk.

De gemoedelijke oer-strandclub en de techno-organisatie met een brede lach gaan al jaren hand in hand en kijken ook dit jaar terug op een vruchtbare samenwerking met klappers van strandfeesten waar topartiesten uit binnen- en buitenland de line-up sierden. Dat wordt die zondag groots, meeslepen en vooral gezellig gevierd.

Woodstock 69 en Click present Dubfire

Dubfire (USA), Audiofly (UK), Stefano Richetta, Daan Donk

15:00 – 24:00, Woodstock, Bloemendaal aan Zee

Pre-sale 15,-

www.iloveclick.nl
www.woodstock69.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws