Cirque d’Anvers

Partyscene Redactie | 30 augustus 2011
headlines

Cirque d’Anvers is een nieuwe compilatie van de Antwerpse club Café d’Anvers.

cdOp nieuwjaarsavond 2011 introduceerde Café d’Anvers een nieuw concept: “Cirque d’Anvers”. De gloednieuwe zaterdagavond presenteert een denkbeeldige wereld van het circus met acrobaten, clowns, jongleurs, vuurspuwers en andere circusacts. Bovendien stelde Café d’Anvers die avond haar nieuwe resident dj–team voor met opkomend producer-geweld Hermanez, Massimo Girardi, Joachim, BP en DJ Prinz naast de bekende resident dj’s Smos, Bartholomeo en Patrick Schmidt.

Tijdens Cirque d’Anvers avonden wordt de club getransformeerd in een authentiek circus met bijpassende decoratie en animatie. Een creatief collectief van bekende professionele artiesten ontpoppen zichzelf tot circusartiest. Bezoekers kunnen een circus makeover krijgen, maar ook een leuke photobooth picture, popcorn, rode neuzen, valse snorren en nog veel meer!

Dit alles maakt Cirque d’Anvers tot een avond om nooit te vergeten. En nu is er dus de langverwachte Cirque d’Anvers CD compilatie. Die werd gemixed door Joachim & BP en uitgebracht op het Sound Architecture Records platenlabel.

Op 10 september wordt de compilatie gelanceerd op een unieke Cirque d’Anvers party in Café d’Anvers. De compilatie bevat enkel tracks die gemaakt werden door de dj’s van Cirque d’Anvers en is daardoor een uniek souvenir en een perfecte introductie van wat de eigen dj’s van Café d’Anvers te bieden hebben. De line-up bestaat uit Hermanez, Massimo Girardi ,BP, DJ Prinz, Joachim, Smos, Bartholomeo., Patrick Schmidt , 2 Winz. Kaarten kosten 8 euro in de voorverkoop en aan de deur betaal je 12 euro zonder cd en 15 euro met cd. Vanuit Nederland ben je er zo.

Check ook www.cafedanvers.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws