Do Girls Love DJs?

Partyscene Redactie | 31 augustus 2011
headlines

gldjsNa negen jaar werd het een keertje tijd, moet evenementen organisatie Enter Dexter hebben gedacht. De heersende gedachte over de verheerlijking van de mannelijke artiesten in de muziekwereld moest en zou een keertje onder de loep genomen worden. Bij het voeren van een naam als GirlsLoveDJs moet je wel weten waar je staat als organisatie.

De uitslag was ontluisterend: 80% van de vrouwen krijgt een heel apart gevoel van binnen bij de gedachte en het zien van een DJ. Laat dit nu net het publiek zijn van het gemiddelde GirlsLoveDJs event. 'Zitten we nog steeds op het juiste spoor, wat een machtig gevoel' aldus de organisatie.

Reden voor een feestje dus! En wie anders dan de Mightyfools kunnen dit gevoel het beste benaderen. Dit illustere Nederlandse DJ duo staat bekend om hun crazy party mentaliteit, met een stijl die het beste te omschrijven valt als een oorverdovende klap in je gezicht van energieke muziek. Deze 2 heren hebben al meer bereikt dan menig collega: airplay en livesets op BBC Radio 1, Studio Brussel en 538 zijn hier kleine voorbeelden van. Hun tourschema liegt er trouwens ook niet om met gigs van Los Angeles tot Ibiza en van Amsterdam (Sensation) tot Sydney. Tijd voor GirlsLoveDJs om plaats te maken achter de booth voor deze grote helden.

Frontman Jaziah is de vaste kracht van het concept die blijft verbazen en telkens de verwachtingen blijft overtreffen. Amsterdams grootste DJ talent heeft een kleurrijke muziekgeschiedenis, waar hij zich absoluut niet voor schaamt. De mannen van Dirtcaps geven een nieuwe dimensie aan het woord 'stijgingspercentage'. Voor het blote oog niet meer bij te houden hoe snel en hard deze mannen gaan. Matrixx at the Park is nog steeds aan het bijkomen, terwijl GirlsLoveDJs ze alweer exclusief geprogrammeerd heeft voor jullie. Jim Aasgier & Nizzle sluiten hun drukke zomerse seizoen hier af met een knaller, terwijl Les Deux garant staat voor handjes in de lucht. Iets wat altijd zeer gewaardeerd wordt door de meester van de vocale en Amsterdamse lyrics Mr. Simpson. Een feestje zonder deze man is als een zoete taart met bittere nasmaak. Gewoon hosten die 'hap' dus.

De Kleine zaal wordt gehost door Kris Kross, het nieuwe en populaire concept van Hitmeister Pim. Kris Kras door de beste classics, 90's & early 00's hits. Van Michael Jackson tot Ace of Base, van Salt 'n Pepa tot Chaka Khan. Doe je kleding verkeerd om aan and Kris Kross will make you jump, jump!

Check www.girlslovedjs.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws