Gregor Salto live

Partyscene Redactie | 26 juli 2011
headlines

Gregor Salto geeft op zaterdag 30 juli zijn allereerste live optreden in de Republiek.

Gregor Salto en Steel Artist Management organiseren op zaterdag 30 juli hét officiële DJ/live debuut Gregor Salto LIVE! Met Gregor’s muzikale talent moest het er eens van komen, zeker na de vele releases en samenwerkingen waarbij het live gedeelte een belangrijk element was. Veel andere producers en dj’s treden tegenwoordig live op met een laptop, maar Gregor gaat een stapje verder door naast zijn draaitafels, 'oldschool' gebruik te maken van een elektrische piano.

Het geluid van dit evenement kun je het best omschrijven als zomers, waarin Gregor het voortouw neemt met zijn passie voor het blenden van verschillende muziekstijlen.

gregor salto

Gregor Salto is de Nederlandse producer die ooit als Latin House artiest zowel nationaal als internationaal hoge ogen gooide met hits als Mas que nada, Lambada 3000 en La Diosa Misteriosa. Tijdens dit exclusieve evenement zal hij voor de eerste keer een combinatie van dj -en liveset ten gehore brengen. Niet alleen in de booth, maar ook achter de piano speelt Gregor samen met vocalisten en muzikanten die eerder op zijn platen te horen waren. Patrick Chappell, Florian T, Melissa Fortes, Camiel en een Mystery Guest zullen de revue passeren op deze bijzonder speciale avond.

Hiermee creëert Gregor ruimte voor zijn diversiteit en gevoel voor verschillende muziekgenres welke op deze manier perfect worden verwerkt in een Main Room house sound.

Wil jij hier naar toe? Dat kan, maar het event is alleen op uitnodiging te verkrijgen via invitation@gregorsalto.com.

Meer info ook op www.gregorsalto.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws