Matrixx 10 jaar!

Partyscene Redactie | 22 juli 2011
headlines

Geïnspireerd door de destijds grote clubs in Amsterdam zoals Marcanti en Powerzone wilden eigenaren David en Twan een club met (inter)nationale allure neerzetten met grote Dj's en veel beleving voor gevarieerde dancestromingen. Aanvankelijk was de scepsis groot. Wie opent er nou een hippe club aan de rand van een stad in het oosten van het land met een capaciteit van meer dan 2.000 bezoekers en gaat ook nog iedere week een andere doelgroep proberen binnen te halen? Destijds een onbegrijpelijke formule.. Maar Twan en David waren overtuigd van hun succes. Matrixx was een schot in de roos en bleek met de gevarieerde concepten zijn tijd ver vooruit te zijn.
matrixx 10 jaar
Inmiddels is Matrixx al tien jaar een begrip in Nederland en zelfs ver daarbuiten. Meer dan 1,5 miljoen bezoekers hebben de superclub afgelopen jaren bezocht. Alle grote Dj's der aarde wisten de weg naar Nijmegen te vinden waaronder Tiësto, Armin van Buuren, Swedish House Mafia, Dave Clarke, Junkie XL, Martin Solveig, Afrojack etc. etc. Matrixx is meerdere malen bekroond waaronder driemaal tot populairste en beste club van Nederland. Kortom Matrixx behoort al tien jaar tot de absolute top in de Nederlandse clubscene.

10 Years Anniversary Parties

10 jaar aan de top moet natuurlijk flink gevierd worden. En hoe! Vanaf 22 oktober komen een maand lang de 5 populairste muziekstromingen aan bod met ieder zijn eigen 10 Years Anniversary party: Trance, House, Hardstyle, 90's en R&B. Ieder feest wordt een speciale dikke jubileumeditie. Zo zal de XXlerator avond ruim 10 uur duren en zijn verschillende grote hardstyle labels gevraagd een showcase in te vullen met hun grootste artiesten. Op de 90's avond komt de grootste dance-act die Nederland ooit heeft voortgebracht. Bij Pure Pressure is een hele grote Amerikaanse R&B artiest geboekt.

XXclusive Armin van Buuren

Maar de 10 Years Matrixx feesten starten natuurlijk met de nr1 Dj van de wereld. 10 jaar geleden opende de Matrixx haar deuren met een uitverkochte openingsparty met de jonge maar toen al wereldberoemde Dj Armin van Buuren. Inmiddels is Armin al jaren de absolute nr1 Dj van de wereld. Matrixx is er dan ook reuzetrots op dat Armin het een geweldig idee vond om met het 10-jarig bestaan van de Matrixx weer naar Nijmegen terug te komen. Zaterdag 22 oktober zal de wereldster met een minimaal 2 tot 2,5 uur durende set worden bijgestaan door Matrixx residents die inmiddels ook de hele wereld over gaan: Jochen Miller en Marc Simz. Wil je deze exclusieve jubileumavond meemaken? Bestel dan nu snel je tickets via www.matrixx.nl voor €32,50 (ex fee) of bij alle Primera's.

Houd Facebook, Twitter en www.matrixx.nl in de gaten voor meer informatie over de jubileumviering van Matrixx.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws