Escape in juli: Raymundo 20 jaar in het vak

Partyscene Redactie | 29 juni 2011
headlines

Raymundo’s jubileum
Raymundo, bij zijn moeder bekend als Raymond Patrick Teunisse, is resident dj en programmeur van de Amsterdamse club Escape. Hij staat al sinds 1991 achter de decks en dat wordt goed gevierd! Sowieso is het feest want zijn wekelijkse clubavond Framebusters vierde onlangs haar 6-jarige bestaan en daarbovenop bestaat Escape in oktober maar liefst 25 jaar.
escape juli 2011
Waarom is hij ooit begonnen met draaien? Raymundo: “Geïnspireerd door de voorliefde van elektronische muziek van mijn vader is het muziekvirus in vroeg stadium ontstaan. Vervolgens ben ik op mijn twaalfde in contact gekomen met gasten die een piratenzender in Zandvoort bestierden. Op veertienjarige leeftijd stond ik voor het eerst achter de knoppen van de lokale omroep (ZFM) die voortkwam uit de piratenzender. In die periode presenteerde ik een dance radioprogramma en kwam zodoende in contact met de nieuwe frisse stroming die house heet.”

“Zo leerde ik mensen kennen die de grondleggers van de hedendaagse dance zijn. O.a. Marcello, Zki, Dimitri en Remy. De eerste twee namen zijn erg belangrijk geweest voor mijn ontwikkeling en platenkeuze als jonge dj. Marcello was dan ook degene die mij voor de eerste keer op 15 jarige leeftijd in de legendarische iT liet draaien. Sindsdien ben ik me volledig op het draaien gaan storten, vanwege het mogen entertainen van mensen op de dansvloer en het delen van de pure emotie die muziek heet.”

17 juli Mango’s Beach Bar
Niet alleen in Escape wordt dit jubileum gevierd, ook op het strand! Als locatie voor zijn dj jubileum kiest Raymundo zijn eigen woonplaats, waar het twintig jaar geleden allemaal begon. “Zandvoort is waar ik mijn hele leven al woon en ik wil graag mijn jubileum vieren met al mijn vrienden en bekenden, die me door de jaren heen hebben gesteund.” Raymundo heeft een programmering samengesteld van dj's die aan het begin staan van een mooie carrière en artiesten die al 'grote namen' zijn. “Zelf ga ik een set neerzetten waarin alle hits van vroeger passeren tot aan de muziek die ik zelf tegenwoordig in Escape draai.”

De line-up liegt er in ieder geval niet om. Tijdens deze zinderende stranddag worden de draaitafels bemand door niemand minder dan Brian Chundros & Santos, Marc Benjamin, Tettero en Raymundo. Voeg daarbij de saxofoonsolo’s van Saxy Mr S en de soulvolle stempartijen van de gevierde Miss Bunty en je hebt een jubileumwaardig muzikaal program, waar de zonnestralen van af spatten. 

Escape App
Escape bouwt op dit moment een app voor de iPhone, waarmee door toepassing van een vernieuwende techniek o.a. de agenda en foto's op een zeer snelle manier worden ingeladen. Een must dus voor elke Escape bezoeker!

escape amsterdam juli 2011

25 years Escape: George Michael
Deze maand weer een leuke anekdote over het 25jarige bestaan van Escape dat in oktober groots gevierd gaat worden! Na bekenden als Prince , R. Kelly, Jerry Springer en Willem Alexander is het deze week de beurt aan George Michael. Hij was in 2000 op bezoek bij Escape tijdens Chemistry alwaar hij een VIP tafel kreeg. Met een groot entourage stond hij te swingen op de dansvloer, aldus Ton Poppes. Om de groep heen uiteraard heel veel hysterische dames. Het bleef nog lang onrustig op het herentoilet…

Framebusters
Juli start aanstaande zaterdag de 2e met Raymundo, Firebeatz, Saxy mr S on Sax, Kazzikasz on percussion en MC Choral. Eclectic boogie vind je in Escape deLux zaal met Danney. Zaterdag 9 juli staan Raymundo en Frederik Abas back2back in de booth en vullen Costar on Sax en Miss Bunty ze aan. Mell Moreno runt deLux met zijn brede muzieksmaak. Samen met Raymundo, Kazzikasz op de percussie en Miss Bunty aan de mic wordt het knallen met Baggi Begovic vs Franky Rizardo op 16 juli! De deLux zaal op de eerste verdieping wordt door Wurtz onder handen genomen. Op 23 juli wordt Raymundo bijgestaan door Robert Feelgood, Marc MacRowland, Saxy Mr S, MC Choral en Martino Rosso (deLux) .

De maand wordt afgetopt op 30 juli met Raymundo’s Birthday Bash en 20jarig dj jubileum. Hiervoor is een blik aan dj’s opengetrokken, zoals Marc Benjamin, Gabriel & Castellon, Brian Chundro & Santos, Frederik Abas, Mike van Loon, Gregor Salto, Joshua Walter, Phonic Phunk, Radikal Roy, Santito, Leo van der Weijden, Miss Bunty, Saxy Mr S on Sax en Kazzikasz on percussion!

Lady tickets
De actie is een groot succes dus zijn er nog steeds lady tickets te koop: 2 dames kunnen op 1 ticket naar binnen bij Framebusters! Tickets koop je op Escape.nl

Reveal
Zin om op donderdag al te beginnen met feesten? Reveal onthult elke donderdag in Escape voor jou op spectaculaire wijze het weekend! Studenten hebben mazzel want op vertoon van je studentenpas heb je gratis entree! Check www.reveal-online.com

De entree bedraagt 16,- op de zaterdagen en de tijden zijn 23.00-05.00. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen:

• VIP Main Stage (podium);

• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.

• VIP Top Floor (Escape deLux – second sound area R&B).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws