De Man Zonder Schaduw 4hr set

Partyscene Redactie | 29 juni 2011
headlines

dmzsZaterdag 30 juli mag Club Stalker weer de enige echte Haarlemse cult icoon verwelkomen: De Man Zonder Schaduw. Al jaren neemt deze DJ elke oude partyganger tot nieuwe raver in zijn muzikale reis mee.

Hij sloopt iedere club, zaal, boot, rave, after, loods, grasveld en publiek compleet dat op zijn pad komt. Ook deze zomer komt er weer een druk seizoen. Met een onvergetelijke opening van het seizoen op GZG zomerpark wordt er nu al uitgekeken naar de rest. Festivals op het programma zoals Sensation, Rockit Open Air, Welcome to the Future, een GZG podium op Mysteryland en ga zo maar door. De Man en Stalker hebben een vergaand verleden. Hij weet dus als geen ander hoe hij de Haarlemse club op zijn kop kan zetten en hoe een 4 uur durende set weer legendarisch te maken.

Aftrap van de avond is weggelegd voor Daan Donk, resident van Woodstock en organisator van FF Anders. Ook Moritz is geen onbekende DJ meer in Stalker. Hij heeft op meerdere avond de club gerockt en gaat dit vannacht weer doen.

Boven aan de trap Stalker.co.uk. Een clubavond met de gekste tunes en veste bassen vanuit Engeland. Haarlem hooligan Elected en Architecs draaien de perfecte mix - moeilijk als in dansbaar voor een moeilijk volle dansvloer: Dubstep, 2-Step, UK Funky & meer soulvolle opzwepende bassige lijnen. Welcome to Stalker.co.uk!

Prijs: 8 euro VVK // 10 euro deur

Facebook

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws