24 Hour Party People

Partyscene Redactie | 28 juni 2011
headlines

Studio 80 sluit zesjarig bestaan af met Kerri Chandler op het strand van Bloemendaal.

Na het succes van de vorige feestweek waarbij er vijf jaar Studio 80 werd gevierd, begon het nu uiteraard weer te kriebelen voor het zesjarig bestaan van jouw favoriete club in Amsterdam. Nadat er al flink is gefeest tijdens Katapult, WKND, Welcome To The Future en Voidd, zal dit bijzondere weekend met 24 Hour Party People worden afgetopt op zondag 10 juli bij strandclub Fuel. Kerri Chandler, Dyed Soundorom, Boris Werner en Tim Hoeben zullen deze zondag een waardige afsluiter geven van deze fantastische feestweek.

kerri chandler

Met een uitverkocht huis heeft Kerri Chandler ons eerder dit jaar al een keer verblijd met zijn aparte sound, regelrechte classics die overgaan in disco en house van nu. De set-up inclusief tape-recorder en synthesizer zorgt elke keer weer voor een verassende sound, geen gig van deze Amerikaan is hetzelfde. De laatste jaren is hij weer erg actief aan het produceren geslagen en ook dit werk slaat goed aan bij de nieuwe generatie. Met een Kerri Chandler dj-set van 3 uur in het vooruitzicht, kunnen we nu al spreken van een geslaagd einde van een mooie week.

Boris Werner en Dyed Soundorom gaan op standje marathon, en zullen tijdens deze 24HPP laten zien waarom zij beiden residents zijn bij Circoloco op Ibiza.

Dit jaar wordt het rondje IJsselmeer vervangen door een vijf uur durende vaart naar IJmuiden waar de bussen klaar staan die je vervolgens binnen 10 minuten naar het strand brengen. Dus wil jij een heerlijke boottocht in combinatie met 24 Hour Pary People op het strand? Zorg er dan voor dat je een van de 100 kaarten weet te bemachtigen voor slechts  30 euro. Dit is voor de vaart met o.a. sets van Boris Werner en Dyed Soundorom, busreis van Ijmuiden naar Bloemendaal en entree bij strandclub Fuel. Voor het strandfeest alleen betaal je 12,50 euro.

Tickets en meer informatie op www.studio-80.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws