Gevaarlem invites Bart B More

Partyscene Redactie | 24 juni 2011
headlines

Het is een tijdje stil geweest rondom de vuigste Haarlemse avond GEVAARLEM! Maar genoeg getreurd, GEVAARLEM komt nu extra hard terug! Al eerder stonden Tommie Sunshine, Baskerville en Joost van Bellen op het GEVAARLEM podium! Zaterdag 2 juli is het de beurt aan Bart B More.
gevaarlem
Zijn sets zijn keihard en meedogenloos. Dansvloeren verslindt hij. Zijn liefde voor techno, house en electro combineert hij met zijn eigen nieuwe productiegeluid. Deze Nederlander is in no time uitgegroeid tot een van de meest populaire internationale DJ’s. Vorige zomer scoorde hij nog een zomer/Festival hit “Brap” die gereleased is op het label Boys Noize Records. Sinds zijn platen gedraaid worden door de grootheden als Boys Noize, Diplo, Crookers, Switch en Tiesto is hij niet meer te stoppen. Internationale boekingen worden afgewisseld met gigs op de grootste Nederlandse festivals. Bart is een vertrouwd gezicht in Stalker, maar zijn komst heeft door dit mega drukke schema even op zich laten wachten. Dit maakt deze editie GEVAARLEM alleen maar specialer.

Initiatiefnemers van GEVAARLEM! zijn de Haarlemse techno/electro boys Just Regular Guys. Organisatoren, producers, DJ’s en Stalker residents. Volgroeide artiesten met een rauwe elektronische sound.

Voor al dit geweld begint is er het Haarlemse collectief Vetpot. En ook zij gaan lekker! Waar ze met hun afsluitset de afgelopen Beeckesteinpop nog gesloopt hebben, laten ze nu zien dat ze je ook kunnen opwarmen.

In de bovenzaal iets heel anders. Architecs & co verzorgen hier 4 uur lang de beste dubstep, 2-Step, UK Funky en meer soulvolle opzwepende bassige lijnen.

Zaterdag 2 juli

Open: 22.00 – 05.00

Bart B More

Just Regular Guys

Vetpot

Architecs & co.

Prijs: 8 euro voorverkoop, 10 euro aan de deur

Facebook

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws