Berlin Ruft An

Partyscene Redactie | 16 juni 2011
headlines

Met Stephan Bodzin, Sascha Funke, Peter van Hoesen & Doors of Perception.

Op zaterdag 25 juni vindt de vijfde editie plaats van 'Berlin Ruft An!', de avond die zich richt op Berlijnse acts. Plaats van handeling is het Paard in Den Haag. Ooit begonnen als een avond met Berlijnse artiesten op weg naar de top, is Berlin Ruft An! inmiddels uitgegroeid tot een op zichzelf staand minifestival. De 2011 editie is veelbelovend, waarin een grootheid als Stephan Bodzin het podium deelt met opkomende talenten Peter van Hoesen en de spannende Sascha Funke.

stephan bodzin

De klassiek geschoolde Stephan Bodzin heeft zich sinds zijn eerste release in 2006 ontwikkeld tot een charismatisch dj, muziekproducent en liveartiest. Zijn techno gebaseerde muziek onderscheidt zich door een origineel en tijdloos geluid waarin meeslepende melodielijnen de boventoon voeren. Op het podium is Bodzin helemaal bij te tijd; voorzien van de nieuwste gadgets en experimentle techniek bouwt hij met maximale overgave spannende en overweldigende sets waarin hij het publiek meeneemt op een nieuwe reis door de diepste krochten van een muzikale vooruitstrevende geest.

Een andere vaste waarde in de Berlijnse muziekscen is Sascha Funke (Bpitch) die zich door zijn mix van subtiele emotioneel geladen techno met Hi NRG opzwepende dancetracks profileert. De in Berlijn gevestigde Vlaming Peter van Hoesen is van vele markten thuis. Behalve DJ, producer, sound designer en labeleigenaar is hij ook componist van moderne theater- en dansmuziek. In eerste instantie lijkt van Hoesens' sound op kale warehouse techno maar  een ieder die goed luistert hoort dat er veel meer achter zit en dat hij de grenzen van de minimal/techno/ electro voortdurend opzoekt. Kaarten kosten 12,50 euro.

Meer info ook op www.paard.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws