Holland’s Next Fashion Victim

Partyscene Redactie | 14 juni 2011
headlines

Het feest waar heel (mode minnend) Nederland naar uitkijkt komt naar Amsterdam.

fashionHolland’s Next Fashion Victim, het Officiële Onofficiële Fashionweek Openingsfeest, komt naar Amsterdam. Een feestspektakel tres extraordinair, waaraan het meest toonaangevende modehuis van dit moment exclusief zijn naam heeft gekoppeld. Niemand minder dan de afsluiter van de modeweek van Parijs én Milaan neemt de styling van het feest op zich: Modehuis Bristol. De combinatie van de wereldberoemde styling van dit excentrieke modehuis en de meest glamorous deejays uit de fashion scene, maakt dit tot hét Fashionfeest van het jaar!

    * Vanaf de rode loper van de Grammy’s in L.A: When Harry met Sally & Tess is More

    * Altijd goed gekleed en op de massa vooruit, Mr. Fashion: Joost van Bellen

    * Wordt ook wel de Versace van de muziekwereld genoemd: Secret Cinema

Dresscode: Shine like a Hipster, be a Fashion Victim! Uiteraard gaat het meest toonaangevende Fashionfeest ter wereld op zoek naar hét gezicht van 2011: Wie wordt Holland’s Next Fashion Victim? Tijdens het feest zal de Grootste Catwalkshow Ooit plaatsvinden, onder het toeziend oog van de gevreesde Bristol styling experts. De winnaar van deze over the top catwalkshow gaat, samen met twee vrienden, op reis naar opkomende modestad Parijs!

Je kunt online ook de titel Holland’s Next Fashion Victim 2.0 behalen. Ga naar de speciale Facebook pagina en upload je beste foto als Fashion Victim. Krijg jij de meeste ‘duimpjes’? Dan win je een lucratieve fotoshoot en je wordt deze zomer hét gezicht van Nederlands hipste fashionbrand: Bristol! Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 18 euro aan de deur.

Check ook www.hnfv.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws