Nacht van Hengelo

Partyscene Redactie | 31 mei 2011
headlines

Vrijdag 3 juni vindt de Nacht van Hengelo plaats, met Jesse Voorn, Dirtcaps en Audioknights.

audioknightsDe Nacht van Hengelo wordt gehouden in club Empire New York, op vrijdag 3 juni. Deze keer zijn er vier acts uitgenodigd, die je van de dikste beats gaan voorzien. Een van de headliners is Jesse Voorn. Met een overvolle agenda in het buitenland is de organisatie trots dat hij tijd heeft weten vrij te maken voor deze avond. Met releases op Stealth Records, Juicy Music, WePlay, Spinnin en meer is hij hard aan de weg aan het timmeren. Zijn platen worden gesupport door veel grote namen. Binnenkort ook uit, zijn collab met de voor een Grammy Award genomineerde dj/producer Jean Elan.

Verder op het programma Audioknights. Ze kwamen in 2009 rechtstreeks in de halve finale van de Grote Prijs en haalde zelfs ook gelijk de finale (derde bij publieksprijs). Daarnaast traden ze op diverse festivals in Nederland en België. Hun muziek is een mix van dance en pop met doel echte feel good music te brengen. De sound van Audioknights wordt dan ook wel eens omschreven als pop met raakvlakken van Owl City / Pet Shop Boys/ Jamiroquai.

En last but not least sluiten de Dirtcaps het feest af. Momenteel wordt hun laatste release "Where's the Bomb" gechart en gedraaid door onder andere Tiësto, Laidback Luke, Dubfire en Sander Kleinenberg. Ook zijn zij verbonden aan Fame=Dutch. Kaarten kosten 5 euro.

Check ook www.cult-events.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws