Free Your Mind festival

Partyscene Redactie | 30 mei 2011
headlines

free your mindMet nog minder dan één week te gaan te gaan voordat Free Your Mind Festival de deuren opent voor de achtste editie van het evenement is het natuurlijk weer tijd voor een kleine update. De lange termijn weersberichten zien er goed uit maar we blijven natuurlijk duimen voor een stralende dag en dito festival.

Kaartverkoop

Het belangrijkste nieuws is natuurlijk de kaartverkoop. Die gaat harder dan ooit. Hoewel het festival nog niet uitverkocht is, waren er in het verleden nog niet eerder zoveel kaarten verkocht rond deze tijd. Zorg dat je er bij bent, wees dus op tijd want het zal er weer om spannen of het in het voortraject of op de dag uitverkoopt.

Kom in de stemming met de FYM 2011 trailer!

Even je geheugen opfrissen! Het is tenslotte alweer bijna een jaar geleden. Naast de vernieuwde foto’s op onze Facebook heeft djzone.tv een promotiefilm gemaakt met beelden van eerdere FYM edities.

Bekijk de trailer hier en zie wat je ongeveer kunt verwachten, proef de sfeer en kom alvast in de stemming!

Na 2 jaar van afwezigheid is de Bavaria Powerboat weer terug!

Op veler verzoek is na twee jaar afwezigheid de Bavaria Powerboat terug op Free Your Mind! In 2007 en 2008 trakteerde Bavaria de bezoekers van Free Your Mind op een spectaculaire Powerboat rit over de Rijn. Dit jaar krijg heb je wederom de kans om deze duizelingwekkende adrenalinekick te ervaren!

Er zijn gedurende de dag maar een beperkt aantal plaatsen op de Powerboat beschikbaar dus zorg dat je op tijd een kaartje weet te bemachtigen!

Veranderingen in de Timetable

De organisatie heeft helaas het optreden van Jakes moeten cancellen. De Engelsman had zonder verder te informeren in hetzelfde weekend nog een ander optreden in Nederland aangenomen. Distance, Gomes, Akkachar en de Give It Dub crew draaien allemaal  iets langer! Daarnaast is bij Paradise People MC Gee vervangen voor MC Mitch Crown en MC Haits. Zie de nieuwe timetable voor de veranderingen.

Giganten op de Free Your Mind Afterparty in de Westerunie!

Voor het eerst organiseren FCA dit jaar ook een Free Your Mind afterparty in Amsterdam! De Westerunie is het toneel waar allereerst Johanna Mercker de lijn van het festival mag gaan doortrekken. Het roer wordt vervolgens overgenomen door niemand minder dan Steve Bug, Josh Wink en DJ Sneak. De perfecte plek dus om je festivaldag nog even door te zetten! En dat allemaal voor de uniek lage prijs van 10 euro voor de festivalgangers! Wees er dus snel bij en haal je kaartje op de Free Your Mind website en bij alle Primera winkels in het land!

Facebook

Facebook wordt steeds belangrijker om updates met te delen. Daarnaast is het een belangrijke plek geworden om ideetjes en nieuwtjes met fans uit te wisselen.

Ben je nog geen fan van de Free Your Mind Festival Facebook? Zorg dan dat je je voor 4 juni aangemeld hebt, zodat je voor het festival compleet op de hoogte bent!

In de week voor het festival word je bovendien regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van de opbouw van het terrein. Op Facebook Fanpage kun je foto’s en filmpjes vinden van de gaande activiteiten!

Maar dit is nog niet alles! Tijdens het festival komt er een speciale Facebook pagina online waar je het verloop van het festival nauwlettend kunt volgen. Naast foto’s en filmpjes vind je hier ondermeer de timetable zodat je via je telefoon kunt bijhouden waar en hoe laat je favorieten artiesten te vinden zijn!

Check de Facebook Fanpage hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws