Full on Ferry

Partyscene Redactie | 27 mei 2011
headlines

Een van de meest vernieuwende en spectaculaire dance events is terug! Ferry Corsten presenteert: ‘Full on Ferry; Ibiza’.

Na drie adembenemende en zeer succesvolle edities in Ahoy, heeft Full on Ferry een wereldwijde reputatie opgebouwd als een van de meest vooruitstrevende en unieke events in de dancewereld. De eerste drie edities zijn geweldig ontvangen door zowel clubbers als critici en de hoeveelheid bezoekers die álle edities bezochten bewijzen dat het hier gaat om een event dat je niet mag missen. De laatste show heeft plaatsgevonden in 2009. Na verzoeken van vele fans over de hele wereld, heeft Ferry Corsten besloten terug te komen met een speciale editie van het concept: ‘Full on Ferry; Ibiza’.

Ferry zal vanaf 12 juli, gedurende 2 maanden, wekelijks een spectaculaire nacht hosten in de nieuwe club Sankeys op Ibiza. Hij nodigt verschillende internationaal bekende DJ’s uit voor een telkens varierende line-up. Binnenkort volgt er meer informatie over ‘Full on Ferry; Ibiza’.

Voor de officiële launch party van ‘Full on Ferry; Ibiza’, zal Ferry Corsten op 3 juni in Sankeys, Manchester staan om daar zijn publiek een onvergetelijke nacht te bezorgen. Sankeys Manchester is verkozen tot de nummer 1 in de DJ Mag Top 100 Club verkiezing.  Ferry heeft UK trance legende Solarstone uitgenodigd als special guest voor dit kick off event.

Ferry’s set in Sankeys verwoordt de nieuwe, vooruitstrevende richting die de club op gaat, op zoek naar nieuwe geluiden over de hele wereld. De Nederlandse superstar DJ zal met zijn unieke geluid Sankeys opnieuw in extase brengen. De manager van de club, David Vincent: ‘We weten dat Ferry altijd een geweldig publiek binnenbrengt en hij is een van de weinige DJ’s die precies weet hoe hij met ons wereldberoemde sound system moet omgaan. Het wordt een geweldige nacht.’ Er is slechts 1 manier om deel uit te maken van dit adembenemende event, en dat is…erbij zijn! Kijk voor informatie op www.sankeys.com en www.ferrycorsten.com

full on ferryFerry Corsten- uitgeroepen tot Beste Producer van het Jaar door Ericsson Music Awards, tot Beste DJ door Ibiza DJ Awards en al jarenlang behorend tot de top 10 van wereld DJ’s – is vooral bekend vanwege zijn creativiteit als muziek producent en zijn unieke up-tempo, uplifting trance en house sound. Met zijn optredens brengt hij duizenden fans in vervoering en zorgt ervoor dat ze telkens terug blijven komen. Ferry Corsten werkt momenteel aan zijn nieuwe artiesten album, dat later dit jaar uitgebracht zal worden. De eerste single van het album ‘Feel It!’, is pas gereleased en is niet alleen een grote hit op de dansvloer, maar wordt ook op vele radiostations wereldwijd gedraaid.

Solarstone, speciale gast op de ‘Full on Ferry; Ibiza’ releaseparty en UK trance legende, heeft kortgeleden Electronic Architecture2, het tweede deel van zijn succesvolle music vs. art compilatie series uitgebracht. Het was Mixmag’s Trance Album van de maand in april 2011. De eerst volgende release wordt Allure’s nieuwe track ‘Show me the Way’, waarvoor Rich een klassieke Solarstone mix heeft geleverd. Deze komt uit op 30 mei, evenals zijn remix van de door Aly & Fila geproduceerde, Sue McLaren song ‘Still’.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws