Soenda after

Partyscene Redactie | 26 mei 2011
headlines

Soenda slaapt niet. Daarom vindt er na het festival zaterdag ook nog eens de officiële after plaats.

Na een goed feest hoort een goede after! Daarom heeft Soenda Festival, dat plaats vindt op zaterdag 28 mei, ook dit jaar weer een officiële after. Dit keer vindt het plaats in club Monza, met maar liefst acht artiesten van het festival. Het feest begint om 23.00 uur en gaat door tot 06.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro in de  voorverkoop en 15 euro aan de deur. Hieronder de artiesten die je allemaal kunt verwachten.

andre galluzzi

André Galluzzi

André Galluzzi is een van de grotere artietsen binnen de fameuze Cocoon organisatie. Hij draait ook deze zomer weer in een van 's werelds grootste clubs van Ibiza (Amnesia) tijdens de Cocoon nachten van Sven Väth.

The Advent

Cisco Ferreira, aka The Advent, mag gerust één van Europa's grootste techno-legendes genoemd worden. Toen velen van ons nog naar de Fabeltjeskrant keken, maakte deze pionier al vooruitstrevende elektronische muziek.

Tony Rohr

Gedreven door zijn liefde en fascinatie voor innovatieve muzikale ideeën, heeft de Amerikaan Tony Rohr er al een hele reis op zitten. Tony is van een scratch dj, een techno dj, een producer geworden.

Psyk

Manuel Anós, aka Psyk, werd geboren in Madrid in 1987. Zijn broer speelde muziek van Kraftwerk, Depeche Mode, Model 500, waardoor Psyk al op jonge leeftijd in aanraking kwam met elektronische muziek. Hij was meteen verkocht en toen hij genoeg geld bij elkaar had, kocht hij op zijn 15e zijn eerste set draaitafels en begon zelf met techno te draaien.

Joton

Joton is geboren en getogen in Spanje. Al vanaf zijn 14e levensjaar ging hij naar techno clubs, waar hij optredens zag van Jeff Mills, Surgeon en Oscar Morelo. Hij was gelijk verkocht door het begrip: 'Techno'.

Paul Boex

Paul Boex maakte als 15 jarige jongetje al vroeg kennis met techno. Vanaf dat moment was hij verkocht. Nu jaren verder is Paul Boex naast een groot gewaardeerd artiest ook eigenaar van het zeer succesvolle label Dynamic Reflection.

Dimzen & Erik Heijting

Dimzen &Erik Heijting vullen elkaar als duo perfect aan! Dimzen heeft een zeer diepgaande sound waar Erik Heijting weer hard over heen knalt.

Check www.elevation-events.com voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws