Amsterdam Open Air uitverkocht!

Partyscene Redactie | 20 mei 2011
headlines

adam open airIedereen heeft duidelijk zin in de start van het outdoor-seizoen, want alle kaarten voor Amsterdam Open Air zijn UITVERKOCHT! Op zaterdag 4 juni wordt het recreatiegebied Gaasperpark omgetoverd in een prachtig festivalterrein waar iedereen, die op tijd een kaartje heeft kunnen bemachtigen, kan genieten van de beste tech-house, electro, minimal en techno in een van de mooiste stukjes natuur van Amsterdam!

En we hebben nog meer leuk nieuws voor de bezoekers van het festival. Amsterdam Open Air werkt namelijk samen met GVB en dat betekent dat het vervoer naar huis geregeld wordt. GVB zorgt met lijn 53 van de metro dat iedereen veilig, gratis en snel thuis komt. Op deze manier worden lange rijen voor bussen en taxi’s voorkomen.

Natuurlijk wordt er ook een officiële Amsterdam Open Air Pre-party georganiseerd, dit in samenwerking met Midnight Freaks. De pre-party vindt plaats op vrijdag 3 juni in AIR met o.a. Onur Özer (Cocoon), De Man Zonder Schaduw (GZG), Limon (Midnight Freaks) en een hele speciale Mystery Guest die ook op het festival te vinden is.! De bezoekers die een festivalkaartje hebben aangeschaft, ontvangen voor de pre-party nog een leuke korting.

Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen dat weekend, is er ook nog een officiële Amsterdam Open Air After in AIR! Line up to be announced.

Kaarten voor de officiële pre-party en after in AIR Amsterdam zijn verkrijgbaar voor EUR. 15,00 bij Paylogic of bij een van de Primera winkels. De timetable wordt in de week voor het festival bekend gemaakt op de website en op de Facebook pagina. 

Kijk voor meer informatie op www.amsterdamopenair.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws