Dominik Eulberg in het land

Partyscene Redactie | 13 mei 2011
headlines

Vrijdag 27 mei staat er weer een Stalker Special voor de deur met een programma dat er niet om liegt. Nadat goede vriend Garbriel Ananda zijn weg naar Haarlem had gevonden, kon het lang meer duren voor Dominik Eulberg ook zou afreizen naar deze club.

Een techno held van de oude stempel die zijn allure en helden status nog steeds niet is verloren. Het begon allemaal met de radioshow clubnights met Sven Vath, gevolgd door vele dikke producties en 2 nominaties door Groove magazine voor beste producer. Remixes maakte Eulberg voor helden als Dj Hell, Nathan Fake, Gabriel Ananda, Dirt Crew, Tiefschwarz, Oliver Koletzki en vele andere grootheden in de techno scene. Verwacht diepe dansbare en vooral elektronische techno, oneindige breaks, zware baslijnen en intense melodien. Eulberg in Club Stalker te Haarlem kan niet anders dan aan alle kanten exploderen.

Naast Dominik Eulberg zal ook een van de inspirerendste live acts van Nederland de avond komen versterken. Een perfecte aanvulling op Eulberg met zijn sterke, energieke, melodieuze live set is Arjuna Schiks een van de beste acts momenteel in Nederland. In de studio is Arjuna al te spotten met grote internationale techno/house iconen en met tracks als Afterbelle, Mahesvari, Smaragd en Gamelonia heeft Arjuna bewezen over een ongekend muzikaal talent te beschikken.

Waar John Wolff afgelopen maand nog opende voor De Man Zonder Schaduw gaat hij dat nu tijdens deze special doen. Zijn muzikale mix blijkt een goede toevoeging en uitstekend te werken op deze bijzondere avonden. Van minimalistische geluiden tot ruwe house, van meeslepend tot het ultieme hoogtepunt, hij brengt je waar je moet zijn.

De bovenzaal wordt overgenomen door de Crazy Disco Shit van Champagne Powder en Just Regular Guys. De beste nu disco in de mix om de hele nacht je beste disco moves te showen.

Vrijdag 27 mei

Open: 24.00 – 05.00

Dominik Eulberg – Cocoon, DE

Arjuna Schriks – Live

John Wolff

Champagne Powder

Just Regular Guys

Prijs: 10 VVK / 12,50 deur

Tickets verkrijgbaar via www .clubstalker.nl/tickets

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws