Club Sandwich

Partyscene Redactie | 26 april 2011
headlines

Rubix komt met een nieuw concept, Club Sandwich, met als eerste gast Bart B More.

sandwichGeruchten over een nieuw concept van de Nederlandse dj Rubix deden zich al een tijd de ronde, zeker na een aantal try-outs die plaatsvonden tijdens andere events zoals Seen in de Paradiso. maar nu is het dan echt zover. Rubix presenteert zijn eigen event: Club Sandwich waarvan het debuut zal plaatsvinden tijdens Koninginnennacht in Doornroosje, Nijmegen op vrijdag 29 april.

Het geluid van dit event kun je het best omschrijven als 'the best of everything', waarin Rubix het voortouw neemt met zijn passie voor het blenden van verschillende muziekstijlen.

Tijdens Club Sandwich, zal de avond op scherp worden gesteld met (deep) house & disco beats, waarmee wordt opgebouwd naar de liveset van Bart B More. Bart B More is de Nederlandse producer en dj die in het buitenland grote ogen gooit maar in Nederland te lang vast geplakt leek te zijn aan zijn verleden als beginnende dj.

Met vele remixen op zijn naam van artiesten als Crookers, Larry Tee, Diplo, Todd Terry en zelfs Tiësto, maar ook recente releases zoals 'Brap', uitgebracht door Boys Noize Records, gooide hoge ogen. Nieuwe geplande releases en collabs staan in de planning. Tijdens Club Sandwich zal Bart voor de eerste keer een live set ter gehore brengen en maakt daarmee zijn debuut als live artiest. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 12 euro aan de deur.

Check ook www.doornroosje.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws