VRIJ – The Afterwork Festival

Partyscene Redactie | 30 maart 2011
headlines

Het VRIJ Afterwork Festival viert op 15 juli een nieuwe dag van de vrijheid. To celebrate our life, our freedom and our life's possibilities...

Dat doen we door een keer niet aan het werk te gaan. Op 15 juli nemenwe collectief een middag vrij en gaan met alles wat we hebben naar het Olympisch stadion. To fonk, jump, kiss, dance and drink to freedom in the city sun.

Neem VRIJ; It’s time to get out!
vrij festival
Het VRIJ festival presenteert van twaalf tot twaalf vanaf het koninklijk terras van het Olympisch Stadion een programma met internationale live bands en DJs. Grote namen zijn onder meer elektronica routiniers Booka Shade (Duitsland), jazzhouse duo Goldfish (Zuid Afrika), electro swing pioniers Parov Stelar Band (Oostenrijk), Kraak & Smaak, Dimitri Kneppers, De Man Zonder Schaduw, Secret Cinema en Sander Kleinenberg.

Over VRIJ

VRIJ is een gedachtegoed dat mensen de vrijheid biedt om open te staan, plezier te maken, elkaar uit te dagen en te inspireren. Nederland staat aan de vooravond van een nieuwe evolutie waarbij we nieuwe ideeën nodig hebben om te blijven genieten en het leven beter te maken. VRIJ wil deze vernieuwing stimuleren, wil de gebaande paden een beetje opschudden, vastgeroeste waarheden een zetje geven. Niet rebellerend, maar vanuit positiviteit, energie en plezier. We zijn hier niet om elkaar het leven zuur te maken, we zijn hier om te genieten van alles om ons heen, van de wereld en every fucking bit in it. Juist door even op een andere plek te zijn en in een andere sfeer te komen met andere mensen ontstaat vernieuwing en dat haalt het mooiste in ons naar boven. It’s time to get out!

VRIJ feesten werden eerder gehouden op bijzondere locaties als De Westerkerk, Het Muziekgebouw aan het IJ, De Busterminal onder het Museumplein, het Okura Hotel en de Janskerk (Utrecht).

Ticketsale

VRIJ – The Afterwork Festival vindt plaats op vrijdag 15 juli 2011 van 12:00 – 00.00 uur plaats in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Reguliere kaarten zijn verkrijgbaar voor € 45 (+2,50 bijdrage behoud Olympisch Stadion) via www.vrijfestival.nl.

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws