Stug

Partyscene Redactie | 31 maart 2011
headlines

Stug viert het 4-jarig bestaan in het Paard van Troje in Den Haag en gaat ook Nederland door.

luke slaterNa een korte sabbatical van een half jaar is STUG terug van nooit weggeweest, met vanaf 1 april een aantal opwindende feesten in verschillende grote steden. Dankzij vers getankte inspiratie en energie gaat STUG de komende maanden daarom heftiger los dan ooit, waarbij het brede muzikale spectrum ook nu weer alles tussen house en techno omvat. Tijdens de vier verjaardagsfeesten van STUG in Amsterdam (vrijdag 1 april en zaterdag 3 april), Groningen (zondag 9 april), Nijmegen (29 april) en Den Haag (28 mei) treden in wisselende samenstelling een aantal bekende en minder bekende gezichten aan.

Op vrijdag 1 april trapt STUG af met het maandelijkse radioprogramma “STUG in de bunker” op XT3 Radio tussen 22:00 en 1:00 uur, met dj/producer Brother’s Vibe. Het toetje van de avond wordt geserveerd als de Tony Rodriguez geboren Amerikaan het formidabele geluidssysteem van de Amsterdamse club Air op de proef stelt.

Op zondag 3 april houdt STUG – in samenwerking met Floorplay – tussen 18:00 en 1:00 uur halt in de Amsterdamse Studio 80. Nadat residenten Bart van Rijn & Paul Sparkes, geeft de Engelse grootheid Danny Howells een speciale performance op het Rembrandtplein. Op zaterdag 9 april is het Hoge Noorden aan de beurt, als STUG neerstrijkt in het intieme partybolwerk Pand48 te Groningen, waar tussen 22:00 en 6:00 uur, helemaal gratis, de voeten van de vloer kunnen,  Dj Lin, Freak Strano, Bart van Rijn & Fabio.

De nacht voorafgaand aan de grote Hollandse volksknaller is het al dubbelfeest in de mooie stad aan de Waal, waar in club Merleyn een spannende Nijmegen-Den Haag verbinding tot stand wordt gebracht met William Kouam Djoko , Roger Gerressen, Mark Wanders en Bart van Rijn. Voor iedereen die een Haagse Koninginnenach boven al het andere verkiest, heeft het Paard van Troje op vrijdag 29 april met techno giganten Luke Slater en Agoria een machtig programma in de aanbieding. Het STUG-duo Bart van Rijn & Fabio heeft op 29 april de muzikale eer gekregen om de nacht naar een passend slot te draaien.

Op zaterdag 28 mei staat de STUG twee-eenheid Bart van Rijn & Fabio in hetzelfde Paard van Troje, waar ook Techno inspirator Darko Esser uit Nijmegen en een “Special Guest” op het affiche staan. Op het eigen honk in de residentie komt de STUG comeback tour tot een voorlopig einde.

Voor meer informatie en prijzen surf je naar www.stug.tv.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws