Stembus GKA geopend!

Partyscene Redactie | 9 maart 2011
headlines

“Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de schoonste DJ van het land?”

De Gouden Kabouter Awards heeft dit jaar 19 vragen voor jullie klaarliggen. Open vragen, zonder nominaties of voorbedachte antwoorden. Oftewel, leef je uit!

gouden kabouter pijpen met lucien foort

Vooraf een XXX-rated (21+) animatiefilmpje, en daarna mag je los... En vergeet niet na het stemmen een kaartje te kopen voor dinsdag 22 maart te Paradiso.

De 15e editie van de Gouden Kabouter Awards wordt een X-rated eXtraVaganza! In Paradiso zal een feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden tijdens een avondvullende show met medewerking van de GKA Allstars, te weten: MC Buttslammer, DJ Jack Undercover, VJ’s Vision Impossible en natuurlijk onze eigen Dooske en Pieter die de red-carpet interviews voor hun rekening gaan nemen. Dus kleed je netjes (Netjes? Nee, niet te netjes, want het thema is sex, dus kleed je daar ook naar, aub.) aan. De dresscode is: ‘Shining Sexy & Notouriously Naugthy’.

Daarnaast een line-up  van nationale en internationale artieste en ensembles. Wie dit zijn houden ze nog even geheim, maar dat het een wervelende en spannende show wordt weet ik zeker. Kortom, mis dit niet. “SEX SELLS!”

www.goudenkabouter.nl

www.paradiso.nl

www.djfanclub.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws