Lunapark is terug!

Partyscene Redactie | 25 februari 2011
headlines

lunaparkLunapark bezoekers opgelet, zaterdag 2 april komt R&W Productions met een gloed nieuwe editie van Lunapark. Deze editie zal plaatsvinden in Maassilo te Rotterdam. Vanaf 22.30 uur kunnen alle Lunaparkers genieten van alleen de allerbeste dj's. Met maar liefst achttien artiesten, verdeeld over drie area's belooft ook deze editie weer een waar spektakel te worden.

Lunapark bestaat inmiddels al meer dan vijftien jaar en wordt door vele bezoekers gezien als een prominent begrip. Vanaf 1995 wist zij haar basis te leggen in o.a. Imperium, Tropicana, Pacha, Maasgebouw, Hal 4, Imax, Ocean Diva, Prachtig, Thalia Lounge en het Prinses Theater. De beste dj's in combinatie met een vette show zorgt R&W Productions er ook deze keer voor dat het ware Lunapark gevoel wordt beleefd.

In de eerste area zullen de volgende dj's de beste tracks door de speakers heen knallen. Niemand minder dan Erick E, Roog, Leroy Styles, Baggi Begovic, Miss Bunty, Jaz von D, Luciën Foort en 2 O'Clock Ron laten zien dat ze hier thuis horen, op het langst lopende concept van Rotterdam.

De classics area zal geheel in het teken staan van alle Lunapark klassiekers van de afgelopen jaren. Wie niet mag ontbreken en waar menig Lunapark bezoekers nog steeds voor terug komen zijn 2 O'Clock Ron, Promiss, Ronald Molendijk en Miss Monica.

Dat Leroy Styles niet meer weg te denken is in de house scene is ook Lunapark niet ontgaan. Daarom zal de derde zaal speciaal door Leroy gehost worden: 'Leroy Styles and Friends area'. Naast Leroy Styles zijn Stefan Vilijn, Michael Mendoza, Undercontrol, Miss Sugaware, Rancido, MC Akash en MC VI aanwezig om deze zaal op z'n kop te zetten.

Lunapark tickets zijn verkrijgbaar voor 17,50 (ex. fee) en te koop bij alle Primera winkels en online via tickets.lunapark.nl. Wil je de avond geheel in stijl beleven? Reserveer dan nu een VIP tafel door een mail te sturen naar vip@Lunapark.nl. Er zijn maar een beperkt aantal VIP tafels verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.lunapark.nl of www.maassilo.com Volg Lunapark via Twitter, Facebook en hyves en blijf op de hoogte van alle nieuws.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws