Eerste namen Free Your Mind

Partyscene Redactie | 22 februari 2011
headlines

Zaterdag 4 juni vindt het Free Your Mind Festival plaats. De eerste namen zijn bekend.

fymDe lente nadert, en dus ook de festivalkoorts. Traditionele opener van het seizoen voor velen is uiteraard Free Your Mind Festival. Zaterdag 4 juni gaat het eindelijk weer los op de Stadsblokken in Arnhem. Met trots en opwinding maakt FCA-Music de eerste namen van het programma bekend. De achtste editie van Free Your Mind Festival belooft veel goeds. Aan de historische oevers van de Rijn wordt zoals gebruikelijk ook elk jaar het beste uit de house, techno, techhouse en electro gepresenteerd. In 2011 wil het festival zich op alle vlakken overtreffen. Verwacht daarom niet alleen grote namen, maar ook opvallende collaboraties en een gloednieuwe area.

Om te beginnen komt Anthony Rother weer eens langs. Deze Frankfurtse producer stond in '06 en '08 al eerder op het FYM Festival, nadat hij vorig jaar dik scoorde met album Popkiller 2 is hij ook op de 2011-editie weer van de partij. Verwacht een enerverende liveset van deze levende legende op de mainstage. Ook op de mainstage Steve Rachmad en Kevin Saunderson.De Mono area onder de brug heeft bijvoorbeeld Mathew Jonson en Franse 'rising star' Dyed Soundorom te gast, terwijl Darko Esser in zijn Planet Rose area artiesten als Minilogue, Stephan Bodzin, Sandwell District en DVS1 ontvangt.

Michel de Hey is gastheer in area The Flipside met zijn eigen concept HEY!. Hier krijgt hij ondermeer het prettig gestoorde Franse duo dOP over de vloer, maar ook Jesse Rose en Henrik Schwarz onder de naam Black Rose. Voor het eerst kun je dit jaar op het FYM Festival ook terecht op een area gevuld met pure hardtechno. Niemand minder dan onze eigen Miss Djax is hier gastvrouw, in haar toepasselijk getitelde Djax it Up! area vormt zij een back2back-duo met Mike Drama en ontvangt ze verder o.a. Marco Remus vs Ramon Remus, DJ Bold en Du'ArT voor het nodige geweld.

Met ingang van 1 maart aanstaande wordt de entreeprijs van Free Your Mind Festival met 5 euro verhoogd. Je hebt dus nog precies een week de tijd om goedkoop je kaartje te scoren voor 35 euro.

Check ook www.freeyourmindfestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws