Extra concert Faithless

Partyscene Redactie | 3 februari 2011
headlines

Op 24 maart geeft Faithless een extra concert in Groningen, de dag erna staan ze in Eindhoven.

Eerder kon je hier op Partyscene al lezen dat Faithless op vrijdag 25 maart gaat optreden in Eindhoven en vandaag werd bekend dat de groep de dag ervoor, op donderdag 24 maart, een extra concert geeft in Groningen. De extra show vindt plaats in het Martiniplaza. Het concert in het Klokgebouw in Eindhoven is al uitverkocht. De kaartverkoop voor het concert in Groningen start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via LiveNation. Kaarten voor Groningen kosten 39 euro ex servicekosten. De show begint om 20.00 uur.

faithless

De charismatische rapper/zanger Maxi Jazz, dj/toetsenist Sister Bliss en producer Rollo Armstrong wisten wederom een energieke show neer te zetten in een uitverkocht Ahoy eind vorig jaar. Ook de show die de band gaf in het Westerpark in Amsterdam afgelopen zomer was volledig uitverkocht. De band heeft aangegeven na de show op 25 maart in Eindhoven - in ieder geval voorlopig - geen concerten meer te zullen geven in Nederland.

Midden jaren negentig was Faithless een van de eerste dance-acts die ook op popfestivals wisten te scoren. Opvallend is de in de dancemuziek zeldzame samenstelling: De line-up van Faithless bestaat uit onder andere gitaren en drums in plaats van enkel een dj en zanger. Debuutsingle Salva Mea uit 1995 was een grote hit in clubs en later ook in de hitparades. Met performances van latere succesnummers als 'God is a DJ', 'Insomnia', 'I Want More' en 'We Come One' staat Faithless immer garant voor een energieke live show.

Check ook www.livenation.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws