Monday

Partyscene Redactie | 3 februari 2011
headlines

Maandag vindt het debuut van “ Monday” plaats in The Vip Room in Rotterdam.

The VIP Room is de hotspot van het Rotterdamse. Zoals haar naam al verraadt is dit de stek voor Very Important Persons. Net als de clubs in Amerikaanse TV series zijn hier volop comfortabele banken, eigen tafels en vloeit de champagne rijkelijk. Très chic. Waar The Vip Room al van donderdag tot en met zondag geopend is zal nu dan ook maandelijks de maandag bijvoegt worden.

Niet zomaar een maandag, maar een maandag waar de muziek, het entertainment en het publiek centraal zullen staan en er een hoge kwaliteit nagestreefd wordt.

shermanology

Vandaar dat de organisatie niemand minder dan Shermanology heeft vastgelegd om deze avond te hosten. Shermanology oftewel de familie “Sherman” zijn al generatie lang echte muzikanten. Van vader op zoon en moeder op dochter werd de muzikaliteit overgegeven. Shermanology bestaat uit DJ/Vocalist Andy Sherman, vocaliste Dorothy Sherman en vocalist Leon Sherman. Aangezien Shermanology de avond host hebben zij voor deze avond diverse muzikale vrienden uitgenodigd.

Naast Shermanology zal ook de uiterst succesvolle DJ/Vocalist Mitch Crown, het duo Groovenatics en resident dj Ricky Del Prado optreden. Maar dat is nog niet alles. Qua entertainment zullen saxofonist I-Sax en percussionist Andrei Russo hun muzikale steentje aan de avond bijdragen. The VIP Room is een club met een fijne nuchtere mentaliteit; deze VIP stek is namelijk voor iedereen toegankelijk. Het concept: de hippe kamers voor Very Important Persons, gemixt met een vleugje glamour uit de woestijn.

Surf ook naar www.theviproom.eu.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws