Absolutely Fresh is jarig

Partyscene Redactie | 1 februari 2011
headlines

Absolutely Fresh viert 7-jarig bestaan met Roog op 26 februari in thuisstad Enschede.

Het is alweer 7 jaar geleden dat Absolutely Fresh haar eerste feestje in de binnenstad van Enschede organiseerde. Time flies when you're having fun! Want na al die jaren is Absolutely Fresh de wilde haren nog steeds niet verloren. De afgelopen jaren heeft Absolutely Fresh zich gericht op parties en bij evenementen als Freshtival en Absolutely Queensnight, is dit terug te zien aan alle positieve reacties. De hoogste tijd om alle hoogtepunten te vieren. Op zaterdag 26 februari viert de organisatie in Poppodium Atak in Enschede haar 7-jarig bestaan met Roog.

fresh

Absolutely Fresh is trots om hem na jaren van afwezigheid in Enschede, weer te mogen verwelkomen. De Friese dj Praia del Sol komt hem versterken. Absolutely Fresh resident Marc Vano behoeft natuurlijk weinig introductie. Als je ooit een Fresh-party bezocht hebt, heb je sowieso staan rocken op de beats van deze dj. Nieuwkomer Blake Brix maakt zijn tweede opwachting in Atak. Het gezicht van Absolutely Fresh door alle jaren heen, MC Sherlock, mag natuurlijk niet ontbreken. Ditzelfde geldt voor visual-jockeys Tunnelvision. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop.

Het belooft een mooi jaar te worden voor Absolutely Fresh. Absolutely Queensnight, Bevrijdingsdag en Freshtival staan alweer in de startblokken. Ook zal er nieuw evenement opgenomen worden in de jaarkalender van Fresh. Hierover binnenkort meer. Naast al het outdoor-geweld zal de club niet vergeten worden.

Check ook www.absolutelyfresh.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws