Extrawelt ‘live’ bij Midnight Freaks

Partyscene Redactie | 21 januari 2011
headlines

Waar velen al erg lang naar uitkijken staat op 22 januari te gebeuren: het Duitse duo Extrawelt komt naar AIR in Amsterdam om van zich te laten horen met een live set. Om deze avond vol diepe house en techno te versterken zijn Darko Esser (3 uur!) en De Man Zonder Schaduw uitgenodigd. Dennis Ruyer zal in AIR2 de bezoekers verwennen met zijn extra lange Love, Peace & Beats set.
extrawelt midnight freaks
De Midnight Freaks stuiteren al weken door AIR heen: hun favoriete Duitse duo komt een ‘live’ set neerzetten op hun eigen feest! Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zo ver: de avond waar velen over praten op straat, social media en fora.  Dit duo, ontdekt door James Holden en Sven Väth, gaat al jaren mee en levert tracks af van een zeer hoog niveau. Dit talent zullen ze zaterdag speciaal voor liefhebbers van hun muziek ten gehore gaan brengen in een ‘live’ set.

Naast deze buitenlandse hoofdact hebben de Midnight Freaks twee Nederlandse helden uitgenodigd. Darko Esser zal het publiek gaan verwennen met een 3 uur lange set. Hij staat bekend om het uitstekend kunnen opbouwen van sets van een hoge kwaliteit op een constant niveau. Een van de hosts van Gasten Zonder Grenzen en koning van de afters zal tevens deze avond ten tonele verschijnen, we hebben het hier natuurlijk over De Man Zonder Schaduw. Dennis Ruyer zal AIR2 voorzien van een hele hoop liefde, vrede en beats met een heerlijk lange set.

Na deze nu al legendarische editie van Midnight Freaks staan er voor eind januari en februari nog een aantal hele lekkere in de planning. Liefhebbers van house en tech-house van Spaanse bodem kunnen op 29 januari met Uner en 5 februari met Coyu weer op bezoek komen bij de Midnight Freaks. Op 12 februari staat James Zabiela op het programma. Deze grootheid heeft al 5,5 jaar niet meer in een Nederlandse club gestaan! Ook willen de Midnight Freaks alvast verklappen dat Nôze op 19 maart in AIR achter de decks zal staan…

Midnight Freaks invites Extrawelt
22/01/2011
23:00-05:00
Vvk: 15,- via www.AIR.nl
Deur: 17,50

Line up:
AIR1
Extrawelt (DE)
Darko Esser (3hr set)
De Man Zonder Schaduw
AIR2: Dennis Ruyer

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws