ValtiFashion

Partyscene Redactie | 21 januari 2011
headlines

Valtifashion wordt muzikaal geopend door Teenage Lady Killers, de twee golden boys van de Nederlandse metropolische underground met hun aanstekelijke mix van garage rock, hiphop, new wave en disco.
valtifashion
Daarna wordt aan de 'Avonturen van Nobody Beats The Drum'-film een nieuw hoofdstuk toegevoegd, waarbij onze dappere snaken een superspannende wereld ontdekken, namelijk die van de Mode... Dus hou je vast voor de aanstekelijke, visuele alive-show van deze Valtifest favorieten.

Joost van Bellen is met z'n Star Studded Studio de afgelopen weken van Berlijn naar Parijs naar Amsterdam naar London naar Parijs en weer terug naar Amsterdam gevlogen om de vele catwalks van showmuziek te voorzien. Hij is er dus helemaal klaar voor om de drukste modemaand van 2011 af te sluiten met een mega-Knaller.

Het muzikale hoogtepunt van de avond wordt ongetwijfeld de special fashion music dj-set van Valtifest legende Larry Tee (NY), bekend van zijn hits met oa Princess Superstar, Ru-Paul, Lady Gaga en Roisin Murphy. Dit alles wordt in goede vocale banen geleid door de Dutch Diva of Dance Miss Bunty, voor de gelegenheid gestyled door Bas Kosters Studio. VJ Martin Duvall zorgt voor de modishhysterische beelden.

Een spraakmakende show mag natuurlijk niet ontbreken op Valtifashion. 'Flashion! Blinded by your own Beauty' is een 'schitterende' reflectie op de hedendaagse mode door kunstenaars- en performancecollectief Les Avant Nu. En wat is het slot van een International Fashion Week zonder een bruidsshow! Patrick 'No Limits' Moonen, bekend van 'Shampoo Planet' en tevens het brein achter de 'Teenies Place'-area op Valtifest presenteert 'Break a Leg' Bridal Show. De getoonde creaties zijn onderdeel van het label 'Fag Rag' en zijn een ode aan de monumentale werken van Alexander McQueen, Vivienne Westwood en Jean-Paul Gaultier. De schoenen voor deze show zijn ontworpen door Miriam van Weeghel voor 'Janneke Verhoeven'. De visagie is in handen van 'Joyce: Make-Up & Alles'.

ValtiFashion

Westerunie, Klönneplein 4-6, Westergasfabriek, Amsterdam

Tickets €22 ex vvk via www.valtifest.nl en www.meubelstukken.nl ,

€25 aan de deur. Bruiden gratis!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws