Tierwelt invites H.O.S.H.

Partyscene Redactie | 21 januari 2011
headlines

Na de eerste beestachtige avond in de BC12, waar de onruststokers Catz ’N Dogz het geheel op gepaste wijze hebben achtergelaten, zal Tierwelt in januari 2011 toeslaan met een 2e editie van dit diervriendelijke concept.  Zaterdag 29 januari zal de BC12 weer het toneel zijn van de wamste house aangevuld met een gezonde vleug disco waar nodig geserveerd door de fijnste nationale en internationale acts. Deze keer helemaal uit Hamburg niemand minder dan man van het moment H.O.S.H.
tierwelt hosh
H.O.S.H. (of Holger Behn voor zijn ouders) heeft zo zijn eigen manieren in en om de studio, de club en buiten zijn vertrouwde habitat. Samen met vrienden  Stimming en Solomun werd het Diynamic label opgezet om de avontuurlijke kant van Hamburg te kunnen laten horen. H.O.S.H. heeft zich ontpopt als de diepste van het trio, met de bijzondere gave om alles van house, dub, minimal, klassieke instrumenten en zelfs wereldmuziek te beheersen en om te zetten naar een onweerstaanbare groove. Zijn eigen producties en remixen zijn net zo hypnotiserend als dansbaar te noemen, waarvan recent verschenen debuut album “Connecting The Dots” het overtuigende bewijs is! Met trots word hij deze avond dan ook gepresenteerd en zal hij dan ook de BC12 onder dompelen in een uitgekiende selectie van muzikale juweeltjes!

Tierwelts habitat heeft al wat duo’s te verduren gehad, maar nog niet zo’n exotische als Bar27 residents Eke Evi & Erin. Deze twee struinen al langer samen onontgonnen gebieden af en zijn dan ook menig biotoop gewend, van Amsterdam tot aan de Amazone. Zij weten inmiddels precies wat ze aan elkaar hebben en zullen  deze avond des te meer hun status bewijzen van muzikale goeroes van het Bar27 kollektief.

De jacht moet spreekwoordelijk altijd geopend worden en deze eer komt toe aan MUUR. Deze lokale held met een aantal mooie residenties onder zijn riem, zal zijn diepe en gezellige scope op de musket zetten voor een onrustige avond Tierwelt!

Tierwelt invites H.O.S.H.

Zaterdag 29 januari 

Line up

H.O.S.H. (Diynamic Records//DE)

Eke Evi & Erin

MUUR

Presale:E10  Door: E12,50

BC12 Amsterdam

Leidseplein 12

www.bc12.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws