Tres Chique

Partyscene Redactie | 12 januari 2011
headlines

tres chiqueDe ultieme stapavond beleef je tegenwoordig niet zoveel meer. Sterker nog, ze zijn meer dan schaars! Het geheim van een topavond is iets waar veel organisaties al lang op zoek naar zijn. Het meest voorkomende probleem is dat de formule die tot succes leidt bepaald wordt door diverse factoren. Factoren die een organisatie niet altijd zelf in de hand heeft.

Een goede line-up kan iedereen tegenwoordig wel samenstellen. De bottelnek zit hem in het feit dat juist het publiek de meest bepalende factor is in het geheel. Hoe vaak ben je immers niet op een feestje geweest waarvan het affiche de verwachtingen hoog gespannen hield, maar het resultaat je slechts een droeve aftocht opleverde...Te vaak! Om toch iets van grip op de sfeer bepalende factor, het publiek, te krijgen is PT Events altijd op zoek naar de ideale samenstelling binnen haar doelgroep. In 2011 komt de organisatie van onder andere Grotesque met haar nieuwste concept...Tres Chique! Het eerste kwalitatieve housefeest specifiek gericht op de 25 plussers.

PT présente: Une Experiènce Tres Chique!

Een avond Tres Chique is een avond waar je naar uit mag kijken. Een avond waar je met je beste vrienden optimaal van kan genieten! Een zorgvuldig samengestelde mix van kwalitatieve ingrediënten. Nederlands beste house dj's, de mooiste locaties, hoogwaardig entertainment en boven alles.. de samenkomst van de leukste mensen die van de spaarzame momenten dat ze nog uitgaan ook echt het gevoel zullen hebben dat ze op de juiste plek zijn. Bij Tres Chique gaat het om de beleving! Die is in totaliteit Tres Chique! Geen Black Tie, maar gewoon zoals jij wilt dat je bent. Geen haantjesgedrag, maar een fijne balans tussen mensen die op hetzelfde level willen uitgaan. Dus wanneer jij een stapavond Tres Chique wilt beleven, stemt PT af op jouw persoonlijke level! Tres Chique is het nieuwe uitgaan!

Vanuit de wortels van PT Events groeit een onbegrensd verlangen in te spelen op de vraag van haar 25plus doelgroep. Met Tres Chique lanceert PT een op maat gesneden concept dat op zaterdag 5 februari haar eerste editie zal beleven aan boord van de prachtige Ocean Diva! Het debuut van Tres Chique krijgt muzikaal gezien direct een kwaliteitsgarantie. Met gepaste trots presenteert PT Events een line-up waar geen speld tussen te krijgen is.

Als eerste Roog, een pionier uit de house industrie die nauwelijks nog enige uitleg behoeft. Nog zeer actief aan het front en mede dankzij HouseQuake met de prijs van goud meegestegen naar een onbetaalbare staat van dienst in de scene! Direct daartegenover het contrast van iemand die minder frequent achter de decks verschijnt, maar met een even briljant als creatief portfolio onder de arm is Ronald Molendijk! Een grondlegger en een maniak als het gaat om alles wat groove met zich mee brengt en dus zeer geschikt bevonden de eerste editie van Tres Chique succesvol te maken! Mocht de term 'grondlegger' discussie doen opwaaien, dan kan het zonder problemen in handen geschoven worden van de derde grootmacht in het ensemble Tres Chique! Marnix. De founder en 'driving force' achter het succes van Loveland! Een spil in de Nederlandse housescene. Een artiest die de definitie van house music met paplepel en al verslonden heeft. Een naam wiens reputatie iedere flyer respect doet afdwingen en dus een eer om jouw avond muzikaal gezien zeker memorabel te maken! Na zoveel lovende woorden is de kans om in herhaling te vallen aanwezig bij het pleidooi voor de vierde naam in de line-up. Echter, de muzikale kwaliteiten van de man die 'de grote vier' op Tres Chique completeert, liggen inmiddels zo verspreid dat de wereld niet meer om hem heen kan. Rene Amesz volgt zijn producties die 'all over the globe' gaan en ja..dan kom je nog eens ergens. Het moet de gedachtegang in het beginstadium van het succes van Amesz zijn geweest. Het heeft hem geen windeieren gelegd. De man is absoluut 'on fire' en zal geen enkele moeite hebben de balzaal van de Ocean Diva hier in mee te krijgen!

Het jong, maar geslepen duo Undercover Dj's krijgt van PT Events de kans een glansrijk debuut te verwezenlijken tijdens de lancering van Tres Chique!

Heb jij het gevoel dat jij je kan vinden in de uitstraling van Tres Chique? Neem dan eens een kijkje op de website van PT Events. Volg je gevoel en meet of jouw beleving van een avond uit overeenkomt met de normen en waarden van PT Events!

Voulez Vous Une Expérience Tres Chique?

Tickets à € 32,50 zijn vanaf heden verkrijgbaar op de websites van See en Easyticket. PT Members (gratis) krijgen een reductie op de aanschaf door de tickets op www.ptevents.nl te bestellen. Investeer een klein beetje tijd door je aan te melden bij PT en je betaalt slechts € 28,75 voor een ticket. Uiteraard ontvang je dan automatisch de nieuwsbrief met info over de door PT Events georganiseerde evenementen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws