Blender

Partyscene Redactie | 11 januari 2011
headlines

Blender is een nieuwe zaak in Rotterdam, die onder meer gaat dienen als club.

Op donderdag 13 januari opent Blender haar deuren in Rotterdam. In het kloppende hart van de stad zal Blender de Maasstad brengen waarnaar zij al zo lang op zoek is: diversiteit in de horeca én in het uitgaansleven. De indrukwekkende locatie beschikt over een uitstekende cocktailbar, een goed restaurant(Jonathan Daane Bolier is de kersverse chef-kok van Blender) en een uniek clubgedeelte waar tot in de late uurtjes gedanst kan worden. Met een geheel eigen gevoel voor stijl en kwaliteit positioneert Blender zich als een ware toevoeging voor het Rotterdamse uitgaansleven, waar de laatste jaren commercie wint van originaliteit.

blender

Het bruisende nachtleven van Manhattan is vanaf januari dus ook in de Rotterdamse Witte de Withstraat te vinden. Het industriële interieur van Blender roept vrijwel direct associaties op met hotspots uit New York. Niet alleen de inrichting draagt hier aan bij, ook de zorgvuldig samengestelde cocktailkaart geeft mensen uit heel het land een goede reden om een rit naar het Rotterdamse te maken. Blender brengt een stukje Manhattan naar Rotterdam.

Blender is een initiatief van kopstukken uit de Rotterdamse horeca. Ron de Jong (De Loft, Level, De Tijd), Jamil Sancha (Level) en Kim Riekwel (Level) hebben een ware hotspot gemaakt van het authentieke hoekpand aan de Witte de Withstraat. De drie heren geven een antwoord op de brandende vraag van veel vijfentwintig plussers naar een nieuw all-in-one uitgaansconcept. Zo vertelt Jamil Sancha: “Wij willen inspelen op dit gemis en het uitgaansleven van Rotterdam de kleur teruggeven die zij had aan het begin van het millenium. De leukste clubs, de creatiefste organisaties en de beste dj’s komen straks ook weer gewoon uit Rotterdam.”

Check www.blenderrotterdam.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws