Dedemsvaart Dance Event

Partyscene Redactie | 6 januari 2011
headlines

Stichting Hollands Talent organiseert op zaterdag 16 juli het Dedemsvaart Dance Event.

Zaterdag 16 juli 2011 gaat Dedemsvaart opgeschrikt worden door een flinke dosis house beats. Dan organiseert Stichting Hollands Talent de eerste grote D-DAE ook wel het Dedemsvaart Dance Event, een gratis outdoor festival. De organisatie vond het tijd worden voor een festival in Dedemsvaart en omstreken, heeft daarom besloten om ieder jaar het terrein De Kalkovens en het Gashouderpodium Dedemsvaart om te toveren tot D-DAE festivalterrein.

d dae

Vanaf komende editie brengt Stichting Hollands Talent je aansprekende dj’s en de beste lokale talenten op eclectic, house en/of urban gebied. Voor de eerste editie heeft de organisatie in de line up, “The godfather of Dirty House” Vato Gonzalez, bijgestaan door MC Tjen. Daarnaast Dyna, Manie, Dirty Ztylerz en een viertal lokale talenten. Het geheel zal worden gehost door MC Lexay. Naast muziek is er ook ruimte voor workshops eb modeshows. Zo kun je zelf leren draaien op het festival.

Omdat de organisatie ook nieuw talent wil neerzetten zullen er in de aanloop naar D-DAE een 4-tal dj competities worden georganiseerd, om talentvolle dj’s uit de omgeving te screenen voor het festival. Uiteindelijk krijgen de diverse winnaars een plek in de line-up van D-DAE. Kijk daarvoor op de site van het event.

Meer info dus ook op www.stichtinghollandstalent.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws