Karotte’s driegangendiner

Partyscene Redactie | 28 december 2010
headlines

De Duitse dj Karotte presenteert het laatste weekend van januari een driegangendiner.

etentjeIn het laatste weekend van januari is de meester-kok Karotte terug in het land voor een elektronische kookdemonstratie in marathonvorm. Karotte's traditionele technodiner bestaat uit drie gangen, die in drie verschillende steden tijdens twee hete nachten en een dito ochtend worden opgediend. De muzikale keukenprins wordt tijdens zijn mini-tour ondersteund door een ingewerkt team Nederlandse souschefs.

De Rotterdamse Catwalk heeft op 28 januari van 23:00 tot 6:00 uur de tafels gedekt voor de zogeheten Karotte's Starter. De dj wordt op het kookeiland vooraf gegaan door smaakversterkers Joey Daniel en Johanna Mercker, die een typisch Hollands sausje over het feest gieten en de zaal alvast warm draaien.

Tijdens Planet Rose's 16 Years On! in Doornroosje te Nijmegen staat een nacht later een muzikaal menu op het programma onder de noemer Karotte's Kitchen Main Course. Tussen 23:00 en 6:00 uur brengt Karotte's swingende fusion keuken de smaakpapillen in beweging, totdat het water in ieders mond loopt. Terwijl de hoofd-kok zelf de hele nacht in de grote zaal kokkerelt, staan in de tweede zaal Camiel, Davy Brandts, EML en Thijs Leenders.

Karotte sluit zijn culinaire traktatie af tijdens Karotte's Dessert in club Poema te Utrecht. Vanaf half zeven 's ochtends kunnen hier de servetten om voor een vroege verwennerij van nog onbepaalde duur. Het mobiele sterrenrestaurant Karotte's Kitchen serveert hiermee tevens de officiële after uit van Soenda Indoor in Utrecht van de nacht daarvoor. Hij krijgt hulp van Bas Struik.

Kaarten voor Karotte's Starter in Rotterdam kosten 15 euro in de voorverkoop en kunnen via www.evotions.nl worden besteld. Kaarten voor Karotte's Main Course in Nijmegen kunnen besteld worden via www.doornroosje.nl voor eveneens 15 euro. Tickets voor Karotte's Dessert in Utrecht zijn voor 10 euro verkrijgbaar aan de deur en op Soenda Indoor.

Check ook www.facebook.com/pages/Evotions/148769109271.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws