030303 op Klinch

Partyscene Redactie | 21 december 2010
headlines

Rave uit je moers tijd? 030303 deinst niet terug voor fluornostalgie en housebroekenhysterie.

Op Tweede Kerstdag (zondag 26 december) heeft het Utrechtse acidcollectief weer een knaller van een avond voor klinch in petto. Naast een zeldzaam optreden van Belgische new beat en technopionier Frank de Wulf, tevens een dj-set van Raveoursouls – de Gentse tegenhangers van ons geliefde 030303 DJ Team, dat natuurlijk ook van de partij is. Een gewaarschuwd raver telt voor twee!

frank de wulf

Al vanaf 1986 was de Gentse radio-dj Frank de Wulf liefhebber van ritmisch georiënteerde geluiden als new wave funk en electro. Toen house overwoei uit Chicago, was hij één van de eerste om dit geluid in de clubs ten gehore te brengen. Tevens stond hij aan de wieg van de Belgische new beat stroming. Dankzij zijn internationale hit Acid Rock is hij de geschiedenisboeken ingegaan als Vlaamse dance pionier, maar zijn B-Sides mix-series voor het legendarische Gentse label Music Man vergaarde hij pas echt wereldfaam. Eind jaren negentig hing hij zijn koptelefoon aan de wilgen. Maar voor speciale gelegenheden als deze maakt hij graag een uitzondering.

Uit dezelfde stad komt Raveoursouls. Dit collectief van hedendaagse acidsmiley strijders is bij onze zuiderburen berucht om haar gave iedere dansvloer volledig tot moes te draaien met een gouden greep uit twintig jaar electronische climaxmuziek. Daarbij schromen ze niet zich kleurrijk uit te dossen, zo het de ware rave-fanaten betaamt. 030303 is er zelf natuurlijk ook bij. Dans de kerstkilootjes er dus lekker af op deze klinch. Kaarten kosten 9 euro plus lidmaatschap in de voorverkoop en 11 euro plus lidmaatschap aan de deur.

Check ook www.melkweg.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws